2777
2789

تا جایی که من میدونم دلاری که بانک ها میفروشن  حدود دو سه هزار تومن ارزون تر هست.

ولی از طرفی بانک ۵ درصد از مبلغی که دلار خریدی مالیات برمیداره و معادل ۱۰۰ دلار هم ۶ ماه باید تو حساب ارزیت بمونه و نمیتونی از اون پول استفاده کنی.

تحویل دلار هم ۵ روز بعد از خریدش صورت میگیره.

این وسط یه مقدارم پول افتتاح حساب دولتی، امضای الکترونیکی و افتتاح حساب ارزی میدی.

به نظرتون کدوم یه صرفه تر هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه که صرافی 

از همه صرافی های اطراف قیمت بگیر

اینجا تو محل ما یه صرافی هست که از بازار ۴ ۳ تومن همش ارزون تر میده دنگ و فنگ هم نداره.

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
میدونید یارانه رو قطع میکنن

بالای ۱۰۰۰ تا رو

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

اون بانکی که میگیرن یه سهمیه هست که سالانه به هر نفر تعلق میگیره و هرسال هم شرایط خاص خودش رو داره و مهمتر اینکه ممکنه یارانه هم قطع بشه ولی صرافی قیمت بالاتر میده و درواقع با قیمت ازاد بهت میفروشه و سقف هم نداره

یعنی یارانه خانوادمو؟ مگه حساب بانکی فرزند به بقیه خانواده مربوط میشه؟

من چند ماهه دارم میخرم میشفروشم با مبالغ پایین کار ندارن مگه چندتا میخوای بخری؟