2777
2789
سلام نمازروزه هاتون قبول 1. خودتون فکرمیکنید از مواردی که رعایت کردید کدوم کار تاثیر بیشتری داشته؟ 2. اگه 3ماه رژیم رو رعایت کردیم و باردارشدنمون طول کشید بازم باید رژیمو ادامه داد؟یا وقفه بذاریم؟ 3. یه دنیا ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من وشوهرم سه ماه قبل بارداری خرما خیلی خوردیم میگن خیلی تاثیر داره بعد از نزدیکی هم باید به پهلو چب بخوابی اینطوری اسپرمای پسملی زودتر میرسن به تخمک و نی نی پسمل میشه
 فقط به خدا باید پیله کرد...... چون فقط با او میتوان پروانه شد......      
عزیزم تا میتونی گرمی بخور مثل همون خرما،ادویه مثل فلفل ،دارچین،اویشن،نه ادامه بده حتی اگه سه ماه نشد تا یکسال باید ادامه بدی ،مگه دور از جون سقطداشتی که میخوای استراحت بدی،ادامه بده راستی از اولین روز پریودیت حساب کن روز ۱۲ و ۱۴ و ۱۶ پریودیت حتما تخمک گذاری هست و اگه در این سه روز رابطه داشته باشی حتمااااا پسر میشه،من خودم تعیین جنسیت کردم البته دختر دکتر گفت این سه روز که بهت گفتم اگه لقاح انحام بشه پسر میشه
خدای عزیزم شکرگزاریم برا آنچه بما عطا کردی و برای هرآنچه که صلاح ندانستی بما عطا کنی
یک روز درمیون رابطه داشته باش تا اسپرم ها قوی باشن هرروز نباشه،اون سه روز که گفتم یادت نره
خدای عزیزم شکرگزاریم برا آنچه بما عطا کردی و برای هرآنچه که صلاح ندانستی بما عطا کنی