نزديك يك سال درد خارپاشنه داشتم
درد عجيبيييب در حدي كه ميخواستم خودمو خلاص كنم تا راحت شم ازش
صبحها اصلا نميتونستم پامو روي زمين بذارم چه برسه به اينكه بلند بشم روش بايستم يكم كه به سختي راه ميرفتم قابل تحمل تَر ميشد
پياده روي زيادي داشتم در طول روز جوري كه باعث شده بود وقتي راه ميرم هم درد داشته باشم نميتونستم تند و معمولي راه برم
فقط گريه ميكردم از اينكه ميديدم بقيه چقدر راحت راه ميرن ميدون حسرت دويدن مونده بود به دلم
حقيقتش هزينه كفش و پد و.... با اوضاع اقتصادي كه برام پيش اومده بود برام زياد بود
فقط يك پد خانگي خريدم كه قيمتش مناسب تَر بود (خيلييييي خوبه حتما بخريد همون خودش كلي خوب ميكنه دردو
من همونو بيرون از خونه هم پام ميكنم با كتوني ميشه استفاده كرد)
چندتا مطلب سرچ كردم خوندم انجام دادم فايده نداشت تا اينكه در مورد سركه سيب يه مطلب ديدم نااميدانه شروع كردم
روزي يكي دوبار پامو ميذاشتم توي آب و سركه ( اب در حدي كه روي پامو ميپوشوند و سركه رو چشمي ميريختم حدودا نصف ليوان دسته دار
٢٠ دقيقه اي ميذاشتم بمونه
وقتايي كه خونه بودم هم يه دستمال آغشته به آب و سركه ميكردم ميذاشتم زير پاشنه پام مشما ميكشيدم روش جوراب ميپوشيدم
شبها هم با روغن زيتون ميماليدم از مچ پا به پايين به اضافه استفاده مداوم از پد خانگي
ناگفته نمونه اون زمان كه استفاده ميكردم نتيجه نگرفتم نااميد بودم حس ميكردم حتي بدتر ميشه ميخواستم دستم به پام نخوره از درد ده روزي اين كارارو كردمو نااميد گذاشتم كنار و تمااام
يكي دو ماه گذشته از اون موقع و معجزه شده برام 😭🥺😍 راه ميرم به راحتييييي
چند روز پيش با ترس و لرز از اينكه برگرده دويدم و برنگشت فقط اونايي كه تجربه كردن فقط ميفهمن حسمو
الان فقط صبحها درد خيلي ريزي دارم كه پد رو مرتب كه استفاده ميكنم محو ميشه
اميدوارم شما هم امتحان كنين و خوب بشين برام دعا كنين مشكلاتم حل بشه