2777
2789

نزديك يك سال درد خارپاشنه داشتم

درد عجيبيييب در حدي كه ميخواستم خودمو خلاص كنم تا راحت شم ازش 

صبحها اصلا نميتونستم پامو روي زمين بذارم چه برسه به اينكه بلند بشم روش بايستم يكم كه به سختي راه ميرفتم قابل تحمل تَر ميشد 

پياده روي زيادي داشتم در طول روز جوري كه باعث شده بود وقتي راه ميرم هم درد داشته باشم نميتونستم تند و معمولي راه برم 

فقط گريه ميكردم از اينكه ميديدم بقيه چقدر راحت راه ميرن ميدون حسرت دويدن مونده بود به دلم 

حقيقتش هزينه كفش و پد و.... با اوضاع اقتصادي كه برام پيش اومده بود برام زياد بود 

فقط يك پد خانگي خريدم كه قيمتش مناسب تَر بود (خيلييييي خوبه حتما بخريد همون خودش كلي خوب ميكنه دردو

من همونو بيرون از خونه هم پام ميكنم با كتوني ميشه استفاده كرد) 

چندتا مطلب سرچ كردم خوندم انجام دادم فايده نداشت تا اينكه در مورد سركه سيب يه مطلب ديدم نااميدانه شروع كردم 

روزي يكي دوبار پامو ميذاشتم توي آب و سركه ( اب در حدي كه روي پامو ميپوشوند و سركه رو چشمي ميريختم حدودا نصف ليوان دسته دار 

٢٠ دقيقه اي ميذاشتم بمونه 

وقتايي كه خونه بودم هم يه دستمال آغشته به آب و سركه ميكردم ميذاشتم زير پاشنه پام مشما ميكشيدم روش جوراب ميپوشيدم 

شبها هم با روغن زيتون ميماليدم از مچ پا به پايين به اضافه استفاده مداوم از پد خانگي

ناگفته نمونه اون زمان كه استفاده ميكردم نتيجه نگرفتم نااميد بودم حس ميكردم حتي بدتر ميشه ميخواستم دستم به پام نخوره از درد ده روزي اين كارارو كردمو نااميد گذاشتم كنار و تمااام 

يكي دو ماه گذشته از اون موقع و معجزه شده برام 😭🥺😍 راه ميرم به راحتييييي 

چند روز پيش با ترس و لرز از اينكه برگرده دويدم و برنگشت فقط اونايي كه تجربه كردن فقط ميفهمن حسمو 

الان فقط صبحها درد خيلي ريزي دارم كه پد رو مرتب كه استفاده ميكنم محو ميشه

اميدوارم شما هم امتحان كنين و خوب بشين برام دعا كنين مشكلاتم حل بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداراشکر ولی در کل خودش دوره ای هست ،میاد سراغت بعد که خوب اذیتت کرد رفع میشه

از من بدون هیچ کاری بعد از چند ماه که اشکمو در آورد و رفتم عکس گرفتم و مغز و اعصاب و پد پاشنه و .... خودش خود به خود رفع شد برا چند نفر از اشناهامون هم خودش رفع شد

سركه بدبختي بو داره 🤦🏻‍♀️ خيلي درد بديه منم صبحا يا وقتي راه ميرم بدتره

اره واقعا بوش بده اما ميارزه امتحان كن عزيزم

ساعتايي كه شوهرا نيستن بايد انجام داد😁

نميدوني دويدن چه لذتي داره برام 

پد خانگيه هم عاليه

خداراشکر ولی در کل خودش دوره ای هست ،میاد سراغت بعد که خوب اذیتت کرد رفع میشه از من بدون هیچ کاری ب ...

خداروشكر عزيزم چقدر خوب 

انشاالله ديگه هم برنميگرده 

من دردي داشتم كه امكان نداشت خودش رفع بشه 

وقتي ميماليدم حسش ميكردم خار پاشنه رو كجاست دقيقا سركه كه ميذاشتم احساس ميكردم داره كوچيك تَر ميشه با ماساژ ديگه حسش نميكردم 

سلام من پاشنه پام به شدت درد میکنه ولی میخچه نداره فقط انگشت شصت پام میخچه داره 

سلام عزيزم 

ميخچه با خار پاشنه فرق ميكنه 

أما نميشه همينطوري گفت حتما همونه  

بايد عكس بگيري تا متوجه بشي از چيه هرچه زودتر اقدام كني بهتره 

نذار خيلي بگذره كهنه بشه 

خداروشكر عزيزم چقدر خوب انشاالله ديگه هم برنميگرده من دردي داشتم كه امكان نداشت خودش رفع بشه وقتي مي ...

سلام ببخشید شما زیر پاشنه پاتون چه جوری بود وقتی حس میکردین 

برامن قشنگ وقتی پاشنه پام میمالم یه چیزی اندازه عدس کمی بزرگتر متوجه میشم کف پاشنه پام هست 

میخواستم بدونم برا شما هم همینطور بود

الان دیگه نیست براشما 

میشه توضیح بدین

فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های درمان خار پاشنه است.

فیزیوتراپ برای درمان این آسیب از ماساژ و درمان دستی ، سرما و گرما درمانی ، تمرینات ورزشی ، لیزر پرتوان و شاک ویو تراپی استفاده می کنه

امواج شاک ویو که امواج صوتی با انرژی بسیار بالا هستند به بافت آسیب دیده در بدن وارد شده و به تسریع فرایند بهبودی کمک می کنن.

اگرهم تهرانی پیشنهاد میکنم برید کلینیک سینوهه روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

اره واقعا بوش بده اما ميارزه امتحان كن عزيزمساعتايي كه شوهرا نيستن بايد انجام داد😁نميدوني دويدن چه ...

سلام ببخشید پد خونگی چیه؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری