2777
2789
عنوان

دکتر اطفال خوب تو کرج دریغ نکنید دخترم حالش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 21 پست
دکتر حسین لایقی مقدم 34414959گوهردشت همه روزه صبح وبعدازظهر هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم دکتر حسن علیمراد احمق ترین دکتره.دکتری که واسه بچه دو ماهه دیفن هیدرامین تجویز میکنه دکتر نیست جلاده.تازه بدتر ازاون اینه که بیماری بچمو اشتباه تشخیص داد و فرق رفلاکس و با سرماخوردگی نفهمید و دارو اشتباه تجویز کرد بعد پیش بسیم فر بردم با یه نسخه و کمی صبر پسرم کاملا خوب شد و مهمترازهمه این بود که بیماری پسرمو درست تشخیص داد

دکتر فرزانه زنوزی این دکتر تو کرج مطب داره من تهران بردم فوق تخصص خیلی خوبه

واقعا دکتر فرزانه زنوزی معرکه هست خداوند بهش عمر با عزت بده و ازین دکترای با وجدان تو ایران زیاد بشه ایشالا

دکتر علی مراد چهارراه طالقانی عالیه فامیلیش علیمراد هست

دکتر علیمراد بدترین دکتر اطفال و یکی از بی وجدان ترین دکتراس

به نوزاد یک ماهه من دیفن هیدرامین داد 

و تشخیص اشتباه 

بدتر ازون به من گفت قلب بچه مشکل داره ک منو بفرسته پیش همکارش ک دکتر قلبه ک درصد بگیره من ازش نمیگذرم هیچ وقت 

دکتر پولکی و بی وجدان و نادان خدا ازش نگذره 

بنظرم دکتر حسن علیمراد احمق ترین دکتره.دکتری که واسه بچه دو ماهه دیفن هیدرامین تجویز میکنه دکتر نیست ...

واقعا احمقه 

بی شعور و بی وجدان 

توروخدا نبرید زفله معصوماتون پیش این علیمراد دور از جون با جون بچه ها بازی میکنه