تا کمک ازتون میخاد یکی نمیرین تایپیکش ولی تا یکی تایپیک مادر شوهر و خواهر شوهرو خیانت هس با کله میرید به تایپیکای خاله زنکی چند دیقه پیش تایپیک زدم که تاندوم انگشتم پاره شده چیکار میکنن عملش چجوریه یه نفر فقط اومد حالا کسی اطلاعی یا تجربه داره بگه لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم خورد زمین انگشت شصتش مفصلش جدا شده بود عمل کرد پین گذاشتن اما انگشتش و نمیتونه خوب تکون بده و بعضی وقتا درد داره
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نه عزیزم میخاستم ببینن کسای مه مثل شما تجربه ذارن نظر بدن ببخشید مال شما پارگی بود ؟مال من با ...
من پام پیچ خورده بود کبوود شده بود و ورم کرده بود و درد خیلی زیادی داشت عکس گرفتن گفتند شکستگی و اینا نیست تاندون پاته که اسیب دیده وگرنه هیچ برشی نبود ولی خب جزو اسیبهای پیچ خوردگی میتونه پارگیم باشه ولی اونجا فقط بهم گفتند تاندون پات اسیب دیده زیاد تشریحش نکردند.