2777
2789
عنوان

خانما شما حاضرید بادوتا بچه برید تویه خونه حدود۷۰ متری

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 65 پست

نه عزیزم بالاخره از نداشتن خونخ و مستاجری که بهتره .  نهایت بعدا پول دستتون بیاد عوض می کنین. ولی اگه نخری یهو دیدی بعد یه مدت همین خونه رو با پول بیشتر بتونی بخری مبارکتون باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونش ویلایی یا آپارتمانه اگه ویلایی بگیرید خودتون طبقه بالا رو بسازید خوابها رو یسلزید بالا و بگم که چون همه چیزش اماده است دیگه خرج انچنانی نداره یا اگه ویلایی نیست مجبورید ماشینتونم بفروشید یک خونه لااقل دو خوابه بخرید 

خوب خونم یه خوابه میشه بعدقدیمیه اصلا قشنگ نیس وسایلم الانم خونم دوخوابس جانمیشه بدتراینکه بچه سومم ...

پول بورس تون چی

یه مدت که بازار خیلی خوب شده اونا رو هنوز تو ضرر هستین؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من با دوتا بچه تو خونه ۶۰متریم اون بالای مادرشوهرم این از همه سختتره

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

اخه همیشه خوب خرج کردم بچه هاموکلاسای مختلف بردم رستوران بردم الان باید بی ماشین بشینم خونه سماق بمکم سنمم کم نیس به امیداینده باشم الان همسنام همه چی دارن الان ظاهر زندگیم بدنیس ولی خونه بخرم قشنگ مثل گداها بایدزندگی کنم

خوب خونم یه خوابه میشه بعدقدیمیه اصلا قشنگ نیس وسایلم الانم خونم دوخوابس جانمیشه بدتراینکه بچه سومم ...

ی مدت بعد قسطاتون کم شد بازسازی کنید 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

قدمش خیر باشه. ولی واقعا تو این شرایط که  دوتای اولی کلی هزینه دارن این طفل معصوم را برای چی آوردی.