mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 عنوان جواب آزمایش اسپرم شوهرم لطفا هرکی بلده بیاد 722 بازدید | 29 پست https://www.uplooder.net/img/image/50/a2319738478b93e288a9c5a71564ec0f/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۲۳-۱۶۲۷۲۲-Gallery.jpg خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻 1402/03/02 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 لطفا هرکی بلده بهم بگه ممنونم خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 عزیزم نیاز به تقویت داره قرص فرتیل اید براش بخر آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
satagobargg عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 5941 فکرمیکنم حرکت های اسپرم کند باشه باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 فکرمیکنم حرکت های اسپرم کند باشه خیلی کنده یا کم؟ خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
fazi_friend عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 95 وای یاد خاطره دوستم افتادم😬 😑چرا باید با ازمایش اسپرم یاد خاطره دوستت بیافتی
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 عزیزم نیاز به تقویت داره قرص فرتیل اید براش بخر عزیزم چ مشکلی داره؟ خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
lilimi عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1253 😑چرا باید با ازمایش اسپرم یاد خاطره دوستت بیافتی برا اینکه تعریف میکرد چه داستانی شد براشون این آزمایش کوفتی😂
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 به هر حال ان شاالله با نی نی سالم دامنت سبز شه😘😍 مرسی عزیزم انشالله دیگه از انتظار خسته شدم خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
satagobargg عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 5941 عزیزم چ مشکلی داره؟ دکتر ببرین اون بهترین تشخیص رو میده باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 دکتر ببرین اون بهترین تشخیص رو میده ممنونم عزیزم خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 عزیزم چ مشکلی داره؟ سرعتش کمه ، اسپرمهای سالم با سرعت و حرکت و شکل خوبش کمه ، و کلا مورفولوژی یا همون شکل اسپرم هم فقط یک درصد سالم داره، که باید حداقل چهار درصد باشه ولی اصلا غصه نخور با دارو درست میشه ، شوهرمنم ضعیف بود درمان کردیم بچه دار شدیم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mfsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 619 سرعتش کمه ، اسپرمهای سالم با سرعت و حرکت و شکل خوبش کمه ، و کلا مورفولوژی یا همون شکل اسپرم هم فقط ... مرسی عزیزم همسرتون چ دارویی مصرف کردن؟ خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻