2777
2789

معمولا بلوغ زودرس از روی علایم مربوط به خودش تشخیص داده میشه نه از سن استخوانی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشدش زیاد تر از سنشه

خب اگه رشدم کرده بنظرم مشکلی نداره چون شنیدم اونایی مشکل داره که رشد خاصی ندارن ولی صفحات رشدشون داره کم کم بسته میشه.. بعدم باید از علاقه دیگه ای هم متوجه بشید برا بلوغ نه صرفا همچین چیزی

فک میکنم مال شما طبیعی باشه... تا ۶ ماه تفاوت مهم نیست ظاهرا

ممنونم ازتون ..

من ۱۰روز پیش پسرمو بردم دکتر آزمایش و عکس دستشم بردم خیلیا بودن که همچین شرایطی داشتن مثه بچه شما و دکتر با آمپول کنترلش میکرد 

ممنونم ازتون .. من ۱۰روز پیش پسرمو بردم دکتر آزمایش و عکس دستشم بردم خیلیا بودن که همچین شرایطی داش ...

ببخشید به دکتر که مراجعه داشتین کارت واکسیناسیون (کارت بهداشت) که سیر رشد قد و وزن بچه رو ثبت کرده از شما خواست یا نه.... چون کارت واکسیناسیون پسرم مدرسه هست 

ببخشید به دکتر که مراجعه داشتین کارت واکسیناسیون (کارت بهداشت) که سیر رشد قد و وزن بچه رو ثبت کرده ا ...

نه نخواست فقط قد و وزنش رو گرفت همونجا و آزمایش نوشت و عکس از مچ دست برای تعیین سن استخوان .والبته زیربغل و ناحیه تناسلی رو هم نگاه کرد