2777
2789

برم تو حرمشون از ته دل و با تموم عشق و جونم سلام بدم:)

اونجاست که آقا رو با تموم وجودم حس میکنم🙂

دلم برای یه دل سیییر تو حرمشون گریه کردن، تنگ شده🥺

دلم تنگ شده تو حرمشون باهاشون خلوت کنم

باهاشون همه حرفامو بزنم

میدونم که منو میبینن و صدامو قشنگ میشنون

واقعا امام رضا توصیف ناپذیره:)♥️

قربونت برم آقا جان، بابا رضایِ مهربونِ من:)😭

از راه دور سلام یا ضامن آهو🥲😭

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙃✨

تولدت پیشاپیش مبارک آقای من:)))🌸🖇️🌱

عشق من به شما بینهایت و وصف نشدنیه:)❤️

خیلی خیلی دوستتون دارم😭❤️

بپذیرید این بنده گناه کارتون رو:))))💔

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

منم مدتیه خیلی دلتنگم کاش بطلبه مارو 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

قربونت برم آقا جان، بابا رضایِ مهربونِ من:)😭

از راه دور سلام یا ضامن آهو🥲😭

تاپیک ت عین عین حال و احوال دل این روزای کنه

هرساله چند بار التمااااااس میکنم منم بطلبه

هرچی سعی میکنم ناامید نباشم ولی امسال دیگه ناامیدم از این دعا و این درخواست، به خودم گفتم از همین جا باهاشون حرف میزنم و دعا میکنم و دیگه نمی‌گم منم بطلب... لابد یه چیزی هست که لیاقت ندارم... لابد یه خطایی کردم که ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مدتیه خیلی دلتنگم کاش بطلبه مارو 

ان‌شاءالله به زودی قسمتت بشه عزیزم 

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
قربونت برم آقا جان، بابا رضایِ مهربونِ من:)😭 از راه دور سلام یا ضامن آهو🥲😭 تاپیک ت عین عی ...

عزیزم:) ان‌شاءالله که به زودی خود آقا بطلبت و بری❤️ امام رضا اگه بخواد هیچی نمیتونه مانعش بشه:)