از وقتی یادم میاد مشکلات متعدد جسمی گریبانگیرم بوده...بجز مجردی که سالی یبار فقط سرما میخوردم... از وقتی ازدواج کردم سردردهای عصبی،میگرنی،،،بعد ازون زانو دردای وحشتناک،، زایمان طبیعی سخت بخاطر تشخیص ندادن لگن کوچیک در سن ۲۰ و عوارضش که درد لگن مداوم و دردهای پریودی سخت هرماهه..تو سن ۲۵ سالگی التهاب عصبی و زخم دیواره معده بر اثر هلیکوباکتر،،درد مچ و انگشتا و گردن دردهای شبانه.. بخاطر وسواس و کار زیاد خونه..بوجود اومدن گره تیروییدی تو سن ۲۹ و مصرف قرص تیرویید برای جلوگیری از رشدشون،،زایمان دوم و ایجاد همورویید در سن ۳۳..عمل کیسه صفرا توی ۳۶ سالگی،،و و ،،، کلی دردهای ریز و درشت دیگه، که اکثر اوقات باهامه،،، عصبی هستم،،مدام غر میزنم،،تحمل کثیفی خونه رو ندارم،،هیشکی درکم نمیکنه،،هرروز صبح با لکه های چایی زیر گاز و اطرافش ک روبرو میشم حس میکنم شوهرم از عمد ریخته،،مدام مغزم داره نشخوار میکنه..گذشته و بلاهایی که تو این زندگی سرم اومده و باعث تمام دردای جسمی و روحیمه ..مدام بفکر انتقامم،، خسته ام از هر نظر،،میدونم الان میاید میگید همه گرفتاری دارن، بدبختی زیاده و بدتر خودتو ببین،، ولی الان نیاز به دلداری دارم،،هیشکی هم ندارم، نه خواهر نه مادر، نه هیچکس دیگه ک باهاش درد دل کنم...میدونم بدتر از من زیاده،،ولی من نیاز به همدردی دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم براي آرامشت دعا ميكنم اما بهترين راه اينه كه تحت نظر پزشك يه مدت آرامبخش مصرف كني حتماً مراجع ...
یبار فقط رفتم مغز و اعصاب، دوسال پیش، سیتالوپرام و چندتا دیگه دارو داد ، تو هپروت بودم کلا، انگار همچیو دارم تو خواب میبینم و شبها کابوس، نخوردم دیگه، اشتبا کردم