2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون تاخیر گفتار داشتن لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 44 پست
پسر من با اینکه شنواییش مشکل نداره اما چون واکنش به اسمش ضعیفه ثبت نامش نکردن مهد 

مهد واسه بچه‌ای که اصلا حرف نمیزنه خوب نیست، اعتماد بنفسش از بین می‌ره و چون نمیتونه با بچه‌ها ارتباط بگیره پرخاشگر و عصبی میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خب آنلاین واسش بگیر، که خودت تو خونه باهاش کار کنی، البته در کل گفتاردرمانی اول ‌‌‌‌و   آخ ...

فرلا میبرم پیس متخصص اگر گفت حتما میگیرم براش خیلی باهاش تو خونه تمرین میکنم پیشرفتم داشته ولی فقط اواسازی میکنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهد واسه بچه‌ای که اصلا حرف نمیزنه خوب نیست، اعتماد بنفسش از بین می‌ره و چون نمیتونه با بچه‌ها ارتبا ...

اره مربی هم همینو گفت منم میبرمش پیش متخصص همین کار ولی اگه مشکل داشته باشه از این ميترسم خیلی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
فرلا میبرم پیس متخصص اگر گفت حتما میگیرم براش خیلی باهاش تو خونه تمرین میکنم پیشرفتم داشته ولی فقط ا ...

همبن که آوا داره خوبه، پیگیر باش نگران نباش، واسش وقت بذار حتماااااا حرف میزنه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
همه این کارا رو میکنم خیلی هم اواسازی میکنه میخونه اما حرف نمیزنه فقط چند تا کلمه رو میگه

ببرش گفتار درمانی ولی چون سنش کمه بیشتر خودت باید باهاش کار کنی.بچه های خواهر منم دیر ب حرف افتادن.مثلا ۳سال و خورده ای بودن کلمه میگفتن ولی تعداد کلمه ها زیاد جمله بلد نبودن.خداروشکر هیچ مشکلی ندارن الان بزرگ شدن ۲متر زبون دارن

کتاب بخون.از روی شکلا کلمه ها رو یادش بده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم دخترم این طور بود الان می بریم گفتار درمان خیلی پیشرفت کرده

عزیزم چند سالشه دخترت؟ اول پیش چه دکتر بردی؟ چند وقته میبری گفتار درمان؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم

ببرش گفتار درمانی ولی چون سنش کمه بیشتر خودت باید باهاش کار کنی.بچه های خواهر منم دیر ب حرف افتادن.م ...

خب میدونی همین برام سخته که کلمه هم فق، چهار پنج تا میگه همش آوا ساری میکنه و مثلا من بگم بیب بیب پشت س رم میگه در همین حد 

پسر پنج ساله منم حرف نمیزنه  دکتر ببربن یه لیست سوال میده که جواب بدین و ازون تست میتونه بچه ر ...

عزیزم شما هم دکتر بردی؟ من متوجه نمیشم مثلا چه مشکل دیگه ای؟ فقط با اینکه شنواییش رو چک کردم ولی واکنش به اسمش ضعیفه اما دستورپدری و تقلید رو داره من حس میکنم توجه مشترکش کمه 

عزیزم چند سالشه دخترت؟ اول پیش چه دکتر بردی؟ چند وقته میبری گفتار درمان؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم

سه سال و سه ماهش بردم روانپزشک کودک

الان چهار ماهی هست می بریم گفتار درمان

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم
خب میدونی همین برام سخته که کلمه هم فق، چهار پنج تا میگه همش آوا ساری میکنه و مثلا من بگم بیب بیب پش ...

خب بلد نیس.باید واسش وقت بزاری. گفتاردرمانی هم ببری فکر نکن معجزه میکنه.آخرش ی ساعت باهاش کار میکنه بعد میگ چیا باهاش کار کنی

برنامه ریزی کن در طول ریز نیم ساعت کتاب بخون. ۲۰مین نقاشی بکشین.کارتن. گاهی ببرش پارک با هم سناش باشه

اگ درکش خوبه هوشش خوبه نگران نباش. بچه های اوتیسم درست صحبت نمیکننببرش ک خدانکرده این مشکلو نداشته باشه .ک نداره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سه سال و سه ماهش بردم روانپزشک کودک الان چهار ماهی هست می بریم گفتار درمان

اونوقت الان که میبری حرف میزنه؟ قبلش کلا حرف نمیزد یا کلمه رو میگفت؟ دکتر پسرم گفت ببر پیش متخصص مغز واعصاب کودکان

خب بلد نیس.باید واسش وقت بزاری. گفتاردرمانی هم ببری فکر نکن معجزه میکنه.آخرش ی ساعت باهاش کار میکنه ...

خمیر بازی نقاشی هر روز انجام میدیم ... ۷ جلسه بردم گفتار همش بیشتر باید خودم کار کنم باهاش ولی حس میکنم تمرکزش کمه همین نگرانم میکنه ولی هوشش خوبه زود یاد میگیره

عزیزم شما هم دکتر بردی؟ من متوجه نمیشم مثلا چه مشکل دیگه ای؟ فقط با اینکه شنواییش رو چک کردم ولی واک ...

بله زیاد ...

هر کدوم یه برچسب میزنن . بیش فعال ، اتیسم ، ......

مثلا حرکت تکراری نداره ؟؟؟؟ مثل نوک پا راه رفتن . بال بال زدن . دویدن زیاد . دور خودش چرخیدن ...

شما بچتون از پوشک گرفتین ،، چجوری به شما میگه جیش دارم

😊❤️😊
اونوقت الان که میبری حرف میزنه؟ قبلش کلا حرف نمیزد یا کلمه رو میگفت؟ دکتر پسرم گفت ببر پیش متخصص مغز ...

الان حرف زدنش بهتر شده می زنه

اون وقت فقط چند کلمه می گفت

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم