2777
2789

از فامیل بود....عاشقش بودم....اما انقدر ساکت کم حرف بودم که  هیچ وقت نتونستم دلش را بدست بیاورم.....ازدواج کرد....بیست سال گذشت....حالا با یک بچه جدا شده......دلم هوایش را کرد.....با او ارتباط برقرار کردم....حالا من ۴۰ سال دارم او هم همیطور بیست سال گذشته.....و من مجرد هستم...من تغییر کرده بودم اجتماعی شده ام اهل تفریح و گردش....شاغل هستم.......میدانم  خیلی مهربان هست و صداقت دارد.....۷ سال درگیر طلاق بود تا به علت خیانت زنش جدا شد.....برایم تعریف کرد در این مدت با کس دیگر قول فرار ازدواج گذاشته ......امابه دلایلی بهم زده.....برایم از دوست داشتن و عشق میگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخیییی  عزیزم .

حالا میخوای چکار کنی؟

فقط میدونم عشق و دوست داشتن برای ازدواج کافی نیست ‌

اگه خواستی مزدوج بشی قبلش حتما مشاوره قبل ازدواج برید 

چون خیانت همسرش بلاشک روش تاثیر گذاشته و یا اصلا چی باعث شده همسرش خیانت کنه ‌

همه اینا باید بررسی بشه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

در این چند ماه انقدر صمیمم شده بودیم  و بهش اعتماد داشتم که حاضر بودم هر کاری کنم.....سالها تشنه محبت و عشقش بودم....و یک شب  قشنگترین پیام های عمرم را خواندم  قول و قرار ازدواج گذاشتیم....اما یک روز زمانی که او را در اغوش گرفتم......دیگر ..نیستم.....دقیقا بعد این جریان....عشق سابقش برگشته......او میگوید در هر صورت با تو میمانم   چ با ازدواج چ بدون ازدواج.....کنارت هستم...اما من رفتن را انتخاب کردم

سالها خواننده خاموش اینجا بودم....و امروز عضو  شدم فقط ی جا حرفم بگم ...وقتی هنوز دلش جایی دیگر است  حتی اگر با من ازدواج کند چ فایده هیچ کدام خوشبخت نمیشویم  با رفتن من حداقل اون خوشبخت میشه

در این چند ماه انقدر صمیمم شده بودیم  و بهش اعتماد داشتم که حاضر بودم هر کاری کنم.....سالها تشن ...

اخی☹ بد شد

ولی خوب کاری کردی... ارزشتو حفظ کردی

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿

مشکل من اینه فامیل نزدیک است.....الان خانه اش هم به نزدیک ما امده...  سرزنشم نکنید...ادم بامعرفتی است ...بخاطر شرایط پیش امده کنارم میماند اما من باید تنهایی انتخاب  کنم ...اون هنوز دلش گیر جایی دیگه است.....حالا او را مرتب خواهم دید....در حالی که من هیچ وقت دیگر نمیتونم ازدواج کنم 

باکرگیتو گرفت؟ بعد دلش هوای عشق سابقش رو کرده😑

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

من همه جابه مهربان ترین و ارام ترین و قابل اعتماد ترین ادم معروف هستم هیچ کس صدای بلند مرا نشنیدیده هیچ کس حرف بد از من نشنیده......هرجا کسی دیدم پیر یا بچه کمک کردم....سالهاعشقمرا با خدا قسمت کردم اپا حالا زندگیم باختم....خدایا شکرت که ت  هستی تا مرحم قلبم باشی