2777
2789
عنوان

طراحی لباس

160 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من میخوام دوره های طراحی لباسو بگذرونم ولی نمیدونم میترسم الکی برم آخرشم به هیچ جا نرسم، به نظرتون ارزش داره که  وقتمو بزارم یاد بگیرم یا نه، خیلی ذهنم درگیره موندم چیکار کنم

سلام،خیلی تحقیق کن ،به مزون های معروف برو و سوال کن،دختر من لیسانس طراحی لباس داره،تو هنرستان هم طراحی و دوخت خونده،از اول به طراحی علاقه داشت،خیاطی هم که کنارش بود،متوجه شد که خیاطی رو هم دوست داره،میگفت خیلی باید بگردی تا شرکتی رو پیدا کنی که طراح لباس بخواد،یا خودت باید مزون بزنی،بالاخره تصمیم گرفت به کمک پدرش تولیدی لباس نوزادی بزنه،خدا رو شکر راضیه،خودش الگو کشی و طراحی میکنه،اینم پیجشه: _laki_clothing 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،خیلی تحقیق کن ،به مزون های معروف برو و سوال کن،دختر من لیسانس طراحی لباس داره،تو هنرستان هم طرا ...

چه خوب منم خیلی علاقه دارم تو ذهنم اینه کسب و کار خودمو داشته باشم یعنی برای خودم کارکنم فقط یکم میترسم 

چه خوب منم خیلی علاقه دارم تو ذهنم اینه کسب و کار خودمو داشته باشم یعنی برای خودم کارکنم فقط یکم میت ...

امیدارم موفق باشی،دختر من عاشق کارشه،خیلی خسته میشه صبح ساعت ۸ تا ۶ غروب تو کارگاهه،بعد از دو سال تازه داره میفته رو روال،خودش میگه فقط عشق به شغلم باعث شده طاقت بیارم،مزون هم خوبه شما بزنید،از کلاس های بیرون خبر ندارم،ولی تو دانشگاه دانشجوهایی داشتن که قبلش خیاط بودن و اومده بودن برای طراحی لباس میخوندن ،باز برید و پرس و جو کنید

امیدارم موفق باشی،دختر من عاشق کارشه،خیلی خسته میشه صبح ساعت ۸ تا ۶ غروب تو کارگاهه،بعد از دو سال تا ...

خیلیم عالی امیدوارم دخترتون روز به روز موفق تر باشن ، ممنونم از راهنماییتون💕