ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چمیدونم والا گفتن اواخر اردیبهشت میاد که نیومد.آزمون دبیری هم معلوم نیست کی قراره برگزار شه اگه تیر هم برگزار بشه شهریور نتایج میاد کی میخوان مصاحبه رو انجام بدن؟؟مگه قرار نیست از مهر سر کار باشن. اصلا اعتباری به مسئولای کشور نیست.
هیچی روی چارچوب نیس. بنظرت رو نتیجه آزمون، دست میبرن؟ نکنه از قبل گرفتن نیروها رو، این نمایش بوده
والا پارسال یکی از فامیلای ما با سفارش سبز شد کارنامش و تو مصاحبه هم قبول شد من کارنامشو دیدم ۲۰درصد اختصاصی زده بود فقط.امسالم همون طرفی که سفارششو کرده بود می گفت شهر ما ۱۲نفر می خوان که ۹نفرش از قبل گرفته شدن. بعید نیست واسه پول جمع کردن بوده باشه
جدی؟🥺 پس نور چشمی ها دوباره شایسته شدن. خودت شرکت کردی؟
آره منم شرکت کردم تو یه گروهی هستم گفتن امروز زنگ زدن سنجش گفتن نتایج نیمه ی دوم خرداد میاد احتمالا امسال نیروهای حق التدریس رو بگیرن شاید دارن تو نتایج دست میبرن من که زیاد نخوندم ولی بیچاره اونایی که تلاش کردن.
آره منم شرکت کردم تو یه گروهی هستم گفتن امروز زنگ زدن سنجش گفتن نتایج نیمه ی دوم خرداد میاد احتمالا ...
میگم بنظرت احتمالش هست دستکاری کنن رو نتیجه؟از کدوم شهر اقدام کردی؟ من دبیری می خواستم برم. خیلی ها مثل من بودن ولی مجبور شدن آموزگاری شرکت کنند، اصلا تو این سن حوصله بچه های کوچیک رو ندارم. لعنتی ها مجبورم بخاطر دبیری دوباره ۲۰۰ هزارتومن دیگه پول بدیم.
دلیلِ حالِ دلِ خوشِ همدیگه باشیم.هرکس به سرای من آید، آب و نانش دهم،از ایمانش نپرسم.