2777
2789

من بچه ندارم ولی اطرافیان تقریبا هرروز بیرون میبرن مثن پارک سر خیابونی جایی

از خانه بازی فلانشون خبر ندارم😃

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نمیبرم روزا گرم عصرا سرد. شبم نمیبرم چون تنهام شوهرم نیست

یکم هوا بهتر بشه میبرمش

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

الان نمیتونم بخاطر اینکه نزدیک زایمانمه ولی قبلا هفته ی ۲ بار میبردمش پارک بعد بیرونم میبردمش پیاده روی میکردیم بعد میبردم مغازه براش میخریدم برمیگشتیم خونه الان دیگه نمیتونم باباش هفته ی یکی دوبار با خودش میبرتش بیرون یا با هم میرند خرید و میاند خونه خیلی