2777
2789

قیمت مناسب واسه لباس مجلسی پاساژ عقیق امامزاده حسن

پاساژ با جای بازی بچه مناسب، اپال. ولی قیمتاش گرونه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

خیابون بدر عبدل آباد لباس تو خونگیای ارزون داره

برای بچه‌ها باغ کتاب و شهربازی ارم و هیومن پارک و باغ وحش خوبه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باغ کتاب ب نظرم عالیه

خیلی حتی برای بزرگاهم محیطش فان و خوبه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

کسی سمت شرق تهران نیست؟

من شرقم😁

چه عالی🙃من سمت نیروهوایی هستم

منم شهدا😊

شما ارایشگاه خوب اون سمت‌میشناسید؟من ارایشگاه میرم تهرانپارس خیلی اذیت میشم با بچه کوچیک

دوتا هستن یکیش گلاریس که توی نبرده کوچه صاحب زمان یکیشم کیمیا تو افراسیابی نبش شهریور

پیجم دارن اینستام وصل نمیشه بگم بهتون

من فقط برای ناخن رفتم کیمیا گلاریسو تعریفشو شنیدم

دوتا هستن یکیش گلاریس که توی نبرده کوچه صاحب زمان یکیشم کیمیا تو افراسیابی نبش شهریور ...

پس کار ابروشون‌هم‌خوب ومعروفه‌درسته؟یه تایپیک زدم واسه پیروزی هیچکس نیومد😅

پس کار ابروشون‌هم‌خوب ومعروفه‌درسته؟یه تایپیک زدم واسه پیروزی هیچکس نیومد😅

تو گلاریس یکی بود مینا حقی خیلی کار ابروش خوب بود نمیدونم هنوزم هست یا نه 

تو گلاریس یکی بود مینا حقی خیلی کار ابروش خوب بود نمیدونم هنوزم هست یا نه 

ممنون عزیزم ک خانم حقی معرفی کردید واقعا برای ابرو عاجز بودم،سرچ کردم همه ازشون راضی بودن چقد هم ک ب ما نزدیکه من پیش باران میرفتم ولی از نحوه برخورد ومعطلیش کلافه میشدم ایندفعه حتما پیش ایشون میرم،هرجایی تو نیروهوایی وپیروزی خوب بود لطفا بهم معرفی کنید اخه تازه ساکن شدیم ممنونم

ممنون عزیزم ک خانم حقی معرفی کردید واقعا برای ابرو عاجز بودم،سرچ کردم همه ازشون راضی بودن چقد هم ک ب ...

خواهش میکنم عزیزم خداروشکر❤️

من خودم خیلی از پیروزی خرید نمیکنم مثلا لباس اینا گهگداری از پاساژ کسا 

برای شیرینی و کیک اینا زیتون خوبه تو خیابون پیروزی خوشه هم خوبه اول پیروزیه 

فست فودی هم پیانو و کابین خوب بودن

یه رستوران سنتی هم هست اسمش خشت بهشته اونجا هم خوبه