2777
2789
عنوان

شوهرم سبزی اشتباهی خریده خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 53 پست
شما چی میزنید پس؟؟؟

سبزی نمیزنیم! با رب انار مزه دارش میکنیم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه؟ نعنا خشک دارم بنظرت بریزم ازش؟ یکمم نعنا بزنم خودم؟

دلمه کلم به نظرم همون گشنیز جعفری اینا باشه اگه دوس داری ترخون یا مرزه خشک بزن من نعنا نمیزنم فقط برگ مو نعنا میزنم

شوخی کردی دگه

مگه دولمه برگ مو رو نمیگه؟؟ برگش برگ انگوره

بعدم‌سبزی نمیزنن کههه

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
مگه دولمه برگ مو رو نمیگه؟؟ برگش برگ انگوره بعدم‌سبزی نمیزنن کههه

میگن داخل موادش سبزی معطرمیزنیم قاطی گوشت برنج  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عه؟ نعنا خشک دارم بنظرت بریزم ازش؟ یکمم نعنا بزنم خودم؟

نعنا نزن تلخ میشه با بوی کلم و مزه کلم ممکنه خوب نشه

رستوران به دلمه کلم پیاز داغ و رب میزنند چرب و خوشمزه میشه داخل دلمه