2777
2789
عنوان

دوستان ترو خدابیاین توی گوشی شوهرم چی دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم یه دوست صمیمی داره یعنی هروقت اینا باهم حرف میزنن من از خنده غش میکنم، شوهرم به اون پیام میده   :  عزیزم  از صبح ندیدمت دلم برات تنگ شده  امشب واسم لباس چی پوشیدی؟ دوستشم جواب میده: عشقم رکابی سفید با ش و رت خال خالیه پاره   شوهرمم جواب میده جووووووون  😂😂

ایشالا مال شمام از این رفیق های دلقک باشه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
از همون موقع که زنگ زدم به زنه ،گوشی شوهرم خاموشه هر چی زنگ میزنم که بیاد خونه ببینم موضوع چیه

زنگ برن به زنه بگو گوشی بده به آقایی ک کنارت هس 

چرا مردا انقد عوضی بد شدن همشون

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ببین اول  خونسرد باش .باید مطمئن بشی به هیچ وجه به روش نیار تا بتونی مدارک بیشتری جمع کنی که نتونه زیرش بزنه .تا میتونی وقتی دستشویی و حمامه از پیامای گوشیش عکس بگیر و نگه دار و بفرست برای کسی که بهش اعتماد داری چون ممکنه شوهرت بیاد پاک کنه.فوری جا نزن و  میدون رو خالی نکن داد و قال راه ننداز مطمئن شدی اول به ارامی ازش توضیح  بخواه ببین چی میگه شاید عذرخواهی کنه اگه دیدی زیربار نرفت بگو می دونم چکار کنم من چیزایی ازت دارم که رو بشه هیچی ازت نمیمونه.بندازش توی ترس حتی اگه فقط همون یک پیامم داری.دیگه هم چیزی نگو همین حرفت داغونش میکنه .بهش بگو من هنوز به زندگیمون وفادارم ولی تو....

اگه اومد چجوری بگم بهش که نتونه حاشا کنه ترو خدا راهی دارین بگین ،من هیییچی براش کم نزاشتم وهمیشه بهش رسیدم ،ولی اون تازگیا خیلی عوض شده،با همه چیش ساختم آخرش شد این ،حق نداشتم پامو دم دربزارم بدون اون ،هرچی گفته فقط گفتم چشم دارم دق میکنم اگه خیانت کرده باشه 😭😭😭

خب زنگ زدم خانم جوونی بود 

🙁 الان رسیدم اونجا که اینو گفتی، عزیزم خیلی موقعیت ناراحت کننده ایه صبور باش وایسا برگرده بدون دعوا یا گریه بهش بگو چنین چیزی دیدی و مشکوک شدی شاید سو تفاهم شده

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
اسی یادت رفت واقعااا؟؟؟ یاخداااا ببین انشالله گوشی همسرت بخاطر همونکه توی برنج بوده باز عیب پیدا ...

نه نگا صفحه های گوشیش کردم اصلا اثری از اینکه آب رفته باشه توش وصفحش خراب شده باشه نبود سالم سالم بود