2777
2789

.

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

از بین نمیره

خیلی بشه کاری کرد کوچیک نگه داشتنشونه همین

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منافذ پوست منظورته؟

بله

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️
بله

مهم ترین علت منافذ باز پوست،دهیدراته بودن پوسته 

ممکنه بگید نه من که پوستم مختلط یا چربه..

ولی دهیدراته بودن اصلا ربطی نداره

در درجه اول روتین پاکسازی داشته باشید

با شوینده مناسب نوع پوستتون بشورید،بعد تونر بزنید،تونر های نیاسینامید دار مثل ویتالیر عالی ان و من به شدت راضی ام

بعد هم آبرسان صورت بزنید و اگه پوستتون خشکه مرطوب کننده هم بزنید روش

سرم نیاسینامید اوردینری هم حتما توی روتین داشته باشین

البته اگه منافذتون بزرگن،نباید انتظار داشته باشید فورا نتیجه بگیرید،باید دوره ای مصرف کنید

ماسک های ورقه ای هم پیشنهاد خوبی هستند