2777
2789
دقیفا🥲😐  بنطرت حسش بهم چیه چرا اون حرفو بهم زد ؟ پشیمون یا ناراحت ؟ میتونی حسشو از این کارش ...

چه حرفی یهت زده باید بدونم 

ولی به نظرم از ناراحتیش یهت یه حرفیو زده که توام ناراحت کرده ولی ۸۰درصد دلش باهاته 

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
تاحدودی درسته... میشه بگید ازم خوشش میاد یا نه؟ و اینکه مشکلمون حل میشه؟

روت کراشه ولی به نظرم کس دیگه ای تو زندگیشه 

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه حرفی یهت زده باید بدونم  ولی به نظرم از ناراحتیش یهت یه حرفیو زده که توام ناراحت کرده ولی ۸ ...

از یه چیزی میدونست میترسم گفت انجامش میدم منم دیگه پیامشو جواب ندادم تا الان نظرت ؟؟؟

یعنی خودش از جای دیگه ناراحت بود؟

واقعا🥰 نمیدونی چی

موهای مشکی یا خرمایی داری به نظرم 

به راحتی طلاق نمیگیری و راه سختی داری و به نظرم که طلاقتون به تعویق بیوفته و دو دل هستی خودت   ...

حس مصطفی ب من چیه چه فکری در مورد من می‌کنه چ دختری هستم در نظرش 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
گلم حالم بده ،تنم انرژی نداره،،🥺☹بیشتر یه ساله جدا شدم،،شوهر سابقم دلش به برگشته ،خودمم دودلم ولی ...

تو عاشق طرفتی ولی میخای به روی خودت نیاری و حستو‌نادیده بگیری چون ازش دلخوری ولی به هم برمیگیردید و زندگیتون پراز ارامش و‌تجربه میشه

حس مصطفی ب من چیه چه فکری در مورد من می‌کنه چ دختری هستم در نظرش 

۴۰درصد دوست داره ولی نظرش راجبت یکم دو دلیه و به نظر دختر ضعیفی میای به چشمش 

بابا حس ششمت واسه بقیه هم کار میکنه که😊

بخدا پشما خودمم ریخته فقط چیزایی که حس میکنم و دارم میگم

؟

اره به نظرم 

حس میکنم یکم زیاد پیگیرشی و دوری کن ازش میاد سمتت از دخترای مغرور بیشتر خوشش میاد