2777
2789

✅ تو برای من هیچ کاری نکردی!
حتی اگر خودتان را قطعه قطعه کنید و برای آرامش و رفاه کسی در چرخ گوشت بیندازید و رشته رشته شوید، یک روز از راه می رسد که همان کس، توی چشمتان خیره شود و می گوید:
تو هیچ وقت، هیچ کاری برای من نکردی!
👈 اگر می خواهید در این دنیا زنده بمانید تمرین کنید از "هیچ کس هیچ چیز" توقع نداشته باشید،اینطور هیچ چیز غافلگیرتان نمی کند.
توقع چیست؟ چیزی است که همه از تو دارند ولی تو نباید از کسی داشته باشی. اگر دنبال آرامش هستید از کسی توقعی نداشته باشید. حتی از پدر و مادرتان.
همه‌چیز را از همه‌کس انتظار داشته باشید. «تکرار می‌کنم»؛ همه‌چیز را از همه‌کس انتظار داشته باشید تا کمتر غافلگیر شوید.
هموطن عزیز! همشهری گرامی! همکار ارجمند! همکلاس بزرگوار!
من از شما هیچ توقعی ندارم. از پدر، مادر، همسر، فرزند، دوست، شاگرد و ... از هیچ‌کس! اگر محبتی می‌کنید این بزرگواری شماست، اگر نه، گله‌مند نیستم و حتما" برایش دلیل قانع‌کننده‌ای دارید.
لطفا" شما هم توقعی نداشته باشید. زندگی‌تان را بکنید، لذتش را ببرید اما سر هم منت نگذاریم و مدام گله و شکایت شخصی نکنیم. گله نکنیم، گله نکنیم...
هروقت به کسی گفتیم "من از تو توقع..." آن لحظه را مرور کنیم که چه دلیلی دارد از کسی توقع داشته باشیم؟
قانون، وجدان و پروردگار بین ما قضاوت خواهد کرد. دست برداریم از گله‌های مداوم و کلافه‌کننده‌ای که آدم را حقیر می‌کند!
😊دقت کردی

از آب توقع مزه نداریم؛
شاید واسه همین اینقدر میچسبه!
انتظار داشتن خیلی چیزا رو خراب می‌کنه :)

تمرین کنیم ! 

💚کامنتی که زیر این تاپیک میزنم رو بخون و بهش فکر کن و نظرتو بگو 😊

🥰 تاپیک های قبلیمو چک کن که همه مفید و فوق العاده هستن . دوستای نی نی سایتی رو هم تگ کن تا به هم کمک کنیم 🥺🌸 

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

اگه از دیگران هیچ توقع و انتظاری نداری و رو پای خودت می‌ایستی و
خودت حال خودتو خوب می‌کنی؛ اگه همون‌طور که خودت دوست داری زندگی می‌کنی و به حرفای دیگران اهمیت نمیدی،
اگه کتاب می‌خونی، ورزش می‌کنی، خودتو دوست داری و به ظاهر و سلامتیت اهمیت میدی،
اگه کینه‌ای نیستی، در مقابل دیگران مهربان و بخشنده‌ای و در حد توانت به بقیه کمک می‌کنی،
اگه رفتار، حرفات و سبک زندگیت به کسی آسیب نمی‌زنه،
اگه برای همه‌ی انسان‌ها فارغ‌ از قومیت و ملیت و دین و مذهب احترام و ارزش قائلی،
اگه دائم پشت سر بقیه حرف نمی‌زنی و اطرافیانت رو تحقیر و مسخره نمی‌کنی، اگه طرفدار جنگ و خونریزی در هیچ‌جای این دنیا نیستی،
و اگه برای همه‌ی موجودات این دنیا مثل انسان‌ها، حیوانات، درختان و... احترام و ارزش قائلی بهت تبریک میگم!
تو یک انسان به معنی واقعی هستی؛ آدم‌هایی مثل تو باعث میشن این دنیا قشنگ‌تر و سالم‌تر بشه :) 

دمت گرم 

لایک کن بدونم تا آخرش خوندی 😍🥰

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

دکتر انوشه میگه پنج کلید آرامش در اینه که:

-به کسی که به تو اهمیت نمیده،اهمیت نده.
-کاری رو تا ۱۰۰ درصد قطعی نشده برای کسی توضیح نده.
-توقع خودت از دیگران رو به صفر برسون و برای همه چیز خودت تلاش کن.
-اگر کسی یکبار به تو صدمه زده پس برای بار دومم هم میتونه اینکارو انجام بده پس مسیرتو ازش جداکن.
-هر وقت کنار هر چیزی یا هرکسی حالت خوب نبود لطفا هر چقدرم عزیز بود رهاش کن بره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه صحبت های قشنگی هم لذت بردم هم استفاده کردم 

و چقدر متاسف شدم که بجای اینکه اینجور تاپیک ها بره داغ و مردم روی افکارشون کار کنن و ارتقا بدن 

چه چیزهایی میره و روی چه چیزهایی تمرکز داریم .

چه صحبت های قشنگی هم لذت بردم هم استفاده کردم  و چقدر متاسف شدم که بجای اینکه اینجور تاپیک ها ...

خیلی انرژی گرفتم از پیامت😊🥺😍 

خیلی ناراحتم که تاپیک هام دیده نمیشه با اینکه با تمان وجود سعی میکنم کمک کننده باشه راجب مشکلات خانومای نی نی سایت باشه ولی خب.... فقط چند نفر پیگیری و استفاده میکنن

تاپیکت سیو شد 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
خیلی انرژی گرفتم از پیامت😊🥺😍  خیلی ناراحتم که تاپیک هام دیده نمیشه با اینکه با تمان وجود سع ...

عزیزم هر چیزی جای خودشو داره افرادی که بخوان خودشون رو ارتقا بدن به سمت اینجور چیزا کشیده میشن ناخودآگاه 

اما شما باید ببینی توی چه بستری این مطالب رو میذاری و مخاطبت کیا هستن 

افرادی که میخوان خودشون رو رشد بدن یا متوقعن و از اینو و اون شکایت دارن و گله مندن 

خیلی انرژی گرفتم از پیامت😊🥺😍  خیلی ناراحتم که تاپیک هام دیده نمیشه با اینکه با تمان وجود سع ...

دقیقاااا 

همه تاپیک های مسخره پربازدید میشه ولی تاپیک های کاربردی و مفید نه 

خیلی تاسف باره که خانوما برای خودشون و شخصیتشون تلاش نمیکنن😑😑😑

من سعی میکنم همه جا شمارو تگ کنم پربازدید شین

عزیزم هر چیزی جای خودشو داره افرادی که بخوان خودشون رو ارتقا بدن به سمت اینجور چیزا کشیده میشن ناخود ...

درسته 

اتفاقا عمدا نی نی سایت رو انتخاب کردم چون خیلی این مشکلات توش پررنگه 

هدفم فقط کمکه سعی میکنم ساعت های شلوغ تر بزنم یا بیش‌تر فعال باشم 

متشکرم ❤️❤️❤️

دقیقاااا  همه تاپیک های مسخره پربازدید میشه ولی تاپیک های کاربردی و مفید نه  خیلی تاسف ب ...

ممنون عزیزم میبینم همیشه به من لطف داری متشکرم 😊❤️

منم از هیچ کس توقعی ندارم

ولی یه مامان دارم ۲۰۰ درصد توقعه

اینکه همه براش کارگری کنن

یا هدیه براش ببرن 

هرکاری کنی آخرش هم منت میزاره هم یه چی بترت میکنه

افتخارم میکنه به کارش

میگه بابات هر‌کاریم برام کنه بهش میگم تو هیچ کاری برام نکردی

از بچگی مثل برده باهامون رفتار کرد واز همه میخواد که برده اش باشن

ازش متنفرم در حد دوتا تماس درسال واینکه سالی یبار به زور خودشو دعوت میکنه میاد

تو همون یبار اومدنش همش دعوا میکنه و سهی میکنه بین منو همسرم اختلاف بندازه تا بتونه یه چیزی ازمون بکنه

یه زمین شریکی داریم میخواد همینجوری همش وبرداره

درحالی‌که شوهرم پولشو داده

الکی میگه قرار بود روز مادر بديش به من

سر این زمین داغونمون کرده کل خانواده طرفشون بخاطرش باهامون قطع رابطه کردن ولی خودش پرو پرو زنگ میزنه 

از رو نمیره بارها دروغش لو رفته میگه شوخی بوده

ازش متنفرم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
منم از هیچ کس توقعی ندارم ولی یه مامان دارم ۲۰۰ درصد توقعه اینکه همه براش کارگری کنن یا هدیه براش ...

میفهمم 

برخورد با این آدما خیلی سخت و اذیت کنندست 

بهترین راه آرامش هم دوری ازشونه 

هرچقدر دور تر باشی راحت تری 👌🏻