2777
2789
عنوان

چجوری حس مفید بودن دارید؟

166 بازدید | 34 پست

من همش دنبال اینم یه کاری کنم؟برم یه چیزی یاد بگیرم 

که تا الان هیچکدومشم به دردم نخورده نه درامدزایی داشته واسم نه حس مفید بودن 

دیگه خسته شدم انقدر به فکر اینم که چیکار کنم که مفید باشم 

شما چیکار میکنید؟بنظرتون دانشگاه رفتن حس مفید بودن به ادم میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که میرم هیچ حسی ندارم خنثی خنثی هم دانشگاهیامم اکثرا برا دیدن رفقاشون میان😂😬

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 

مثلا چ کارایی کردی؟ دانشگاه ب صورت موقت بت حس اینو میده ک خودتو قانع کنی من اگ درامدی ندارم ب خاطر اینه ک دانشجوام و خودتو بقیه رو راضی میکنی. ولی بعدش اگ نتونی کار پیدا کنی چند برابر حس مفید نبودن بت دست میده. مگ اینک ادامه بدی باز درستو ی دوسال دیگ م از این حس فرار کنی

نه من میرم حس نامفید بودن میکنم

دقیقا منم میخوام برم دانشگاه با این حال که خیلی علاقه ای ندارم ولی اطرافیان میگن باید این حسو از بین ببری وگرنه دانشگاهم بری بازم همینه

من که میرم هیچ حسی ندارم خنثی خنثی هم دانشگاهیامم اکثرا برا دیدن رفقاشون میان😂😬

دقیقا واسه همین میترسم برم دانشگاه چون همه میگن خیلی چرته ولی دوستا خوبن 😅

مثلا چ کارایی کردی؟ دانشگاه ب صورت موقت بت حس اینو میده ک خودتو قانع کنی من اگ درامدی ندارم ب خاطر ا ...

من خیاطی بلدم 

کلی کلاس هنری مثل چرمدوزی سفالگری رفتم 

دانشگاه رفتنم دوست ندارم چون از هرکی میپرسم میگن وقتمون هدر دادیم مخصوصا رشته های بدون کنکور...

اصلا این حالت خیلی داره واسم آزار دهنده میشه

دقیقا منم میخوام برم دانشگاه با این حال که خیلی علاقه ای ندارم ولی اطرافیان میگن باید این حسو از بین ...

اگه علاقه نداری نرو

واقعا مهم نیست انقد همه میگن باید بری

زندگی خودته ن اونا

گرفته است جهان را غبار بی دردی، کجا رویم از این عالم خراب؟ کجا؟!
دقیقا واسه همین میترسم برم دانشگاه چون همه میگن خیلی چرته ولی دوستا خوبن 😅

به شرطی خوبه که رشتت خوب باشه بهش علاقه داشته باشی من میتونستم برم شهر دیگه رشته مورد علاقم دانشگاه دولتی نشد که برم شهر خودمون ازاد میخونم

الانم هموک یکی دوتا خواستگاری که زنگ میزنه سوال میکنه دخترتون همینجا درس میخونه یا نه🤣

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 
اگه علاقه نداری نرو واقعا مهم نیست انقد همه میگن باید بری زندگی خودته ن اونا

من میگم اونی که واسه کنکور خونده رشته خوب قبول شده واقعا ارزش داره ولی من الان بدون کنکور بهترین رشته ای که میتونم بهونم روانشناسیه 

به شرطی خوبه که رشتت خوب باشه بهش علاقه داشته باشی من میتونستم برم شهر دیگه رشته مورد علاقم دانشگاه ...

دقیقا همه رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد اشباع شدن