2777
2789
عنوان

عجیب ترین غذاهای شهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 137 پست
توی اصفهان هم دوغ ترش رو با گوشفیل شیرین میخورن، خیلی عجیبه ها

نگووووووو

من یبار میکادو درست کردم بعد دوغ ام تو خونه داشتیم

شوهرم یه میکادو خورد گفت یه لیوان دوغ ام بیار،اصفهانی ها گوشفیل با دوغ میخورن هیچی نمیشه

آی خوردیم آی خوردیم....

به شب نرسیده بالغ بر ۲۰ بار بالا آوردیم،مسموم شدیم رفتیم زیر سرم🤧😂😂😂😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥴عجیبه برام این غذای معروف خوشمزه رو نمیدونی چیه حتمن طرف مقابل شما بد درست کرده🤣🤣🤣🤣

اتفاقا تو یه رستوران خیلی خوب خوردم تو جنوب ولی افتضاح بود استاد همه چی دون خودتو زدی اون راه فک کنم🙄😒

برام عجیب چرا بیشترغذاهای شمالی چرا بادمجون یا رب انار داره.وبیشتر غذاهاشون ترش هستش ومن اصلا خوشم ن ...

شمالیا سیر خیلی میزنن و من دیدم باقالی خام میخورن نمی پزن، و تاکید دارن که خامش خوشمزه تره و با زیتون ترمیب می کنن، میگن زیتون باقالی کنار غذا میارن به جای ترشی

اون لحظه ای که شمالیا تو غذاهاشون تخم مرغ میشکنن میخوام سرمو بکوبم تو دیوار همه غذاهاشون مزه املت میده نه که املت دوست نداشته باشم اما کلی مواد گرون مثلا گوشت چرخ کرده بعد تخم مرغ میشکنن توش املت میزارن جلوت