2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد ۸۸ ای؟

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

من گوشم همینجوری اذیتم کرد . عفونی شد ‌ گوشت اضافه زد ‌ زخم بود. همش ررد داشتم بعد ۲ سال دیگه بستمش . راحت شدم . جونمو از سر راه که نیاوردم .تو هم ببین اذیت میکنه درش بیار

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من گوشم همینجوری اذیتم کرد . عفونی شد ‌ گوشت اضافه زد ‌ زخم بود. همش ررد داشتم بعد ۲ سال دیگه بستمش ...

اخه كلى درد كشيدم واسه سوراخ كردنش

گوشت اضافه داد رفتم برام ور داشت 

الان اونى كه ور داشته باد كرده قرمزع مثل جوش مانند 

اخه كلى درد كشيدم واسه سوراخ كردنش گوشت اضافه داد رفتم برام ور داشت  الان اونى كه ور داشته با ...

میدونم . درد که زیاد داره ولی الان جونت داره عذاب میبینه خوبه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .