2777
2789

Fe

Serum iron

Feritin

اینارو بررسی کن؛هرکدوم که بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

Fe Serum iron Feritin اینارو بررسی کن؛هرکدوم که بود

Fe خوبه

اما هموگلوبین و هماتوکریت یکم پایین هستش؟

ببینید هموگلوبین باید ۱۳.۵ باشه پسرم ۱۱.۹ هستش

هماووکریت باید ۴۰باشه پسرم ۳۷.۶ هستش

Mcv باید ۲۶ باشه ۲۵.۸ هستش

یدونه همسر و مامان عاشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Fe خوبه اما هموگلوبین و هماتوکریت یکم پایین هستش؟ ببینید هموگلوبین باید ۱۳.۵ باشه پسرم ۱۱.۹ هستش ...

پس احتمالا کم خونی داره

نشون یه پزشک بدین که دقیقتر متوجه بشید علتش چیه و براش دارو تجویز کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دکترش فردا میاد خیلی نگرانم

نگران چی؟

کم خونی

اینکه نگرانی نداره عزیزم

دو سه ماه شربت اهن میخوره خوب میشه

احه توی نت چیزهای خیلی بدی نوشته

وایییییی اصلا برای بیماری‌ها تو نت سرچ نکن من وسواس گرفته بودم دوسال مرتب دکتر میرفتم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸