سلام،دخترم ۱۶ ماهشه از دیشب ساعت دو تا الان بی وقفه داره سرفه میکنه.سرفه های خیلی شدید ک باعث اوق زدنشم میشه.هرچی هم بهش دیفن هیدرامین،آبلیمو عسل میدم حتی برای یک لحظه هم قطع نمیشه کسی روش خونگی دیگه جز آبلیمو عسل بلده یا یه شربت دیگه؟
شربت سرماخوردگی اطفال که اسمش گریپ کوریزانه بده بهش آب رو آتیشه پسر منم سرفه هاش شروع بشه تا عق نزنه ول نمیکنه ولی این شربت قطع میکنه سرفههاشو حتی به بابا و خواهرمم دادم کلا برای قطع سرفه عالیه ولی بعدش چیزی نباید بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نشاسته رو با اب سرد حل کن یکم داخل شیر ولرم بریز بخوره.
کف پاشو خابیده ویکس بزن.
روغن بنفشه روی سینش و گلوش چرب کن
شربت زوفا عسلی خوبه.شربت پدی کاف که گیاهی اونم خوبه
چهار تخم هم خوبه اگ میخوره
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیدونستم این شربتو،ب همسرم گفتم بره بگیره.یه دنیا ممنون،امیدوارم خوبش کنه
ببین پسر من سرفه میکنه دیشب انقدر سرفه کرد تا اون دوتا لقمه شامشو هم بالا آورد ولی شربتو که دادم تا صبح راحت خوابید میدونم الان بیدار هشه بعد صبحانه شروع مینه دوباره بهش میدم تا این سرماخوردگیش خوب بشه
وقتی بهش دادی تا اثر کنه دو سه دقیقه طول میکشه ولی عالیه
بارهنگ وبه دانه دم کن شربت گیاهی توسیان هم هست شربت زوفا هم شنیدم
خواهر توسیان پدی کاف دیفن یکسره دلرم میدم اصلا و اصلاا حتی یکدرصد آرومش نکرد،وقتی میخوابه سرفش شدید تر میشه برا همین اصلا دیشب تا حالا نخوابید فقط گریه میکنه ک کاملا حق داره