2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷_۸ کیلو اضافه کردم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نگران بچه هستم ریز نباشه

من‌متفورمین میخوردم هفته ۳۵ زایمان کردم بچم ۳۶۵۰شد ربطی نداره فقط قرص مولتی و کلسیم و دی مصرف کن حتما و امگا

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
با متفورمین؟ چی غذا و میان وعده می خوردی؟

شیرینیجات، برنج و نون و ماکارونی کلا ممنوع بود. بیشتر پروتئین و میوه می خوردم. دخترم هم سی و پنج هفته به دنیا اومد با وزن دو کیلو و هفتصد گرم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من تو بارداری انسولین میزدم 

اولش وزنم کم شد و بعد وزنم اومد بالا 

آخر بارداری رسیدم به همون وزنی که اول بارداری داشتم 

بچم ۲۹۰۰ بود

اولش وزنش کم بود ولی الان خوبه 

اگه دکترت بهت تجویز کرده متفورمین رو حتما حتما بخور چون رو قلب بچه تاثیر داره اگه داروتو نخوری 

دوستتون دارم 💕

سرخود اصلا

نه من پیش دیابت دارم و دکتر بهم قرص متفورمین داده. گفت قندت به 85 که رسید اقدام کن. وقتی قندم شد 92 دیگه شروع کردم به اقدام. ولی هی نگران بودم که نکنه باردار بشم و متفومین واسم ضرر داشته باشه. به خاطر همین پرسیدم مجازه یا نه