2777
2789
عنوان

پسرخالم تو روبیک اول اسممو گذاشته

126 بازدید | 6 پست

تازه روبیکا ریخته بودم همرو چک میکردم 

اول اسممو گذاشته بود ولی فرداش دیدم برداشت

چن روز پیش روبیکو پاک کردم

ایدیشو دادم ب دوستم برام اسکرین داد دیدم بیوگرافی قبلیمو کپی کرده گذاشته

از یه طرف حس میکنم کار مسخره‌ایه

ولی از یه طرفم

دلم میخواد یجوری خودمو خر کنم بهش فکر نکنم ولی باز نمیزاره درس بخونم

یه مدت بهش خیلی فکر میکردم ولی رو‌ خودم خیلی کار کردم و دوستم باهام حرف زد که تا کنکور ندادم بزارمش کنار 

حالا از اون روز هر شب خوابشو میبینم واقعا دیوونه شدم هرشب هرشب

هرچیم قران اینا میخونم فایده نداره (معمولا قبل خواب بسم الله میگم خواب بد یا وحشتناک نمیبینم)

هروقت میریم خونه خالم انگار یجورایی منتظرشم ک‌ کی میاد یا رفتاراشو حرفاشو زیر نظر دارم و جلوش شده سوتیای افتضاح دادم.. ازین کارم ازین فکرم بدم میاد

اصلااا دوست ندارم بهش فکر کنم

حتی دلم نمیخواد بعد کنکورمم بهش نظری داشته باشم

ولی بازم اون افکارات و کارام اذیتم میکنه

نمیدونم چجوری فراموش کنم و به مغزم بفهمونم که راهم ازین جداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هععععی.... 

همه یه پسرخاله پسردایی پسرعموی پسرعمه ای توی زندگیشون داشتن که تهش هیچی نشده و فقط سرگرمی بوده و پسره بازیشون داده محض تفریح..... 

اونم با ابراز علاقه های بیشتر از این مقدار....جدی نگیر اصلا.وقت پر کنیه. 

قربون دهنت اینو به من بفهمون🙂😐😑

وقتی الان مثل من 10 سال متاهل باشی وشوهرتو دوس داشته باشی و کل نوجوونی و جوونیتو با فکر پسرخالت گذرونده باشی و تا حالا که توی این سنی هنوزم تک تک کاراش و حرفاشو یادت نرفته باشه و واست شده باشه عذااااااابی که فراموش نمیتونی بکنی اونوقت میفهمی بهش نباید ارزش بدی. چون تهش هیچی نیست. جز عذاب خودت چه الانت چه آینده ات.... 

من این راهو رفتم.... 

فکرایی که توش ذوق و قیری و ویری هستش... 

نگاه ها و جلب توجه هایی که توش حس خوب هست..... 

ولی پسرا همشون بازیت میدن.... شک نکن. 

فقط پسری که مستقیم بیاد جلوت و بگه واسه ازدواج میخوامت اووووون واقعا دوستت داره و میتونی بهش فکرکنی. نه هیچکس دیگه. وقتتو هدر نده واسه این فکرا و احساسات دخترونه که قشنگه ولی بی فایده و پوچه که باعث میشه چندین ساله بعدتم فراموشت نشه و عذاب بکشی ازش.