2777
2789
عنوان

باد کردن طحال و کبد خطر ناکه؟؟؟؟

179 بازدید | 12 پست

پسر عموم چندماهه درگیر سرطان شده از نوع بدش الان چند روزه همش تب داره تب خیلی بالا ۳روز پیش دکترش گفت طحال و کبد باد کرده داریم دق میکنیم باد خطرناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالم بد شد تاپیکت رو خوندم

چرا اخه مریض شده

مگه چندسالشه😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حالم بد شد تاپیکت رو خوندم چرا اخه مریض شده مگه چندسالشه😔

هممون داریم دق میکنیم تو  دلم آتیشه ۲۵سالشه مجرد 

خدایا قسمت میدم ب حق غریبی امام رضا این حال و روز مارو برای هیچکس نخا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون داریم دق میکنیم تو  دلم آتیشه ۲۵سالشه مجرد  خدایا قسمت میدم ب حق غریبی امام ر ...

خدایا قلبم آتیش گرفت

ان شاءالله خدا شفاش بده به حق مادرم حضرت زهرا

الهی آمین

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
دکترا جوابمون کردن من اما همیشه ب معجزه اعتقاد داشته و دارم اگه میتونید براش دعا کنید مادرش دل آدم ر ...

خیلی ناراحت شدم.از،خدا میخوام خدا معجزشو ازتون دریغ نکنه.الهی آمین

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
الهی آمین  خدا برات ارامش و سلامتی بخاد عزیزم

ممنونم دوست عزیز

ان شاءالله تاپیک سلامتی اش رو بزنید

خدا ب شما و خانوادتون سلامتی بده عزیزمم

ممنون مهربون

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.