2777
2789
عنوان

عکس شوهرمو دیدم قلبم به درد اومد

638 بازدید | 14 پست

یه ماهه خونه مادرمم تاپینگ قبلی مو بخونین متوجه میشین بهش گفتم عکس یهویی بده فرستاد حالم بد شد

دور چشاش کبود و پف کرده صورت لاغر چهره افسرده داغون شدم 🥺😭اشکم درومد 

دیگ هیچوقت تنهاش نمی زارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت با 29 سال سن و دوتا شغل اصلا جای ترحم نداره اگه خیلی راس میگه ی خونه کرایه کنه برین خونه خودتون مگه میشه تو ی اتاق زندگی کرد تازه شوهرت هی میگه سکوت کن 

اینجوری ناتوان بود چرا اصلا زن گرفت

شوهرت با 29 سال سن و دوتا شغل اصلا جای ترحم نداره اگه خیلی راس میگه ی خونه کرایه کنه برین خونه خودتو ...

دیگ الان خودش راضی شده خونه بگیریم منتظر وام ازدواجیم 

خداکنه زودتر جور بشه فقط من اذیتم اونجا 

دیگ الان خودش راضی شده خونه بگیریم منتظر وام ازدواجیم  خداکنه زودتر جور بشه فقط من اذیتم اونجا ...

خب دیگه هروقت گرفت توام میری الان شل نزنی وگرنه برگردی دیگه این بار حنات رنگی نداره 

انگار اونجا کلفت گرفتن عوضی ها

با خونوادش زندگی میکنم مشترک ازبس بهم سخت گذشت بخاطر طعنه ها و حرف های خواهر مادرش برگشتم خونمون

وای چه بد

خب جدا میشدین عزیزم

انشاالله خدا به دلت نگاه کنه و یه آرامش عظیم وخوشحالی بی پایان همین الان نصیب تو وهمسرت کنه ومشکلتون هم حل شه واس همیشه

خب دیگه هروقت گرفت توام میری الان شل نزنی وگرنه برگردی دیگه این بار حنات رنگی نداره  انگار اون ...

مامانم ک اصلا نمیزاره برم میگه مادر شوهرت یه زنگتم نزده حتما نمخان بری اینجوری کوچیک کردی خودتو

مامانم ک اصلا نمیزاره برم میگه مادر شوهرت یه زنگتم نزده حتما نمخان بری اینجوری کوچیک کردی خودت ...

مامانت خداروشکر عاقله درست میگه تازه توام نباید زنگ میزدی بهشون 

وای چه بد خب جدا میشدین عزیزم انشاالله خدا به دلت نگاه کنه و یه آرامش عظیم وخوشحالی بی پایان همین ...

🌱 ممنون عزیزم انشالله 

خدا ازت راضی باشه خوشحال شدم از دعای قشنگت دلم یه کم آروم گرفت🙏

مامانت خداروشکر عاقله درست میگه تازه توام نباید زنگ میزدی بهشون 

شوهرم اصرار داشت بزرگتره فلان باز من گفتم پیامای مامانت توهین بود بی احترامی باوجود همه اینا زنگش زدم 

شوهرم فقط مخاد دوطرف راضی کنه نمیتونه 

مادرش اخلاقش بده منم اگ جذبشون نمیشم بخاطر بی حرمتی هاشون خدا شاهده چقدر من خاستم اولاش ک بشه باهاشون خوب بود نشد

چون اول راضی نبوده انگار به ازدواجم ساز مخالف میزنه همش

شوهرم اصرار داشت بزرگتره فلان باز من گفتم پیامای مامانت توهین بود بی احترامی باوجود همه اینا زنگش زد ...

شوهرت باید احترام تورو حفظ کنت

چرا ی بار مادرش مجبور نکرده ب تو زنگ بزنه تو این 3 هقته

چون نخواسته 

پس اهمیت نده صبر کن خونه بگیره