2777
2789
عنوان

با زن قبلیش همش مقایسه میشم

463 بازدید | 27 پست

سلام من شوهرم یکبار قبل از من ازدواج کرده بود و بعد چند ماه نامزدی طلاق میگیرن البته قبلش چند سال هم دوست بودن علت طلاقشونو دخالتای مادر دختر و تغییر رفتار دختر گفتن و وقتی اومدن خواستگاری من گفتن 3ساله از طلاقشون میگذره و حالا ۶ساله ازدواج کردیم دختر ۲ساله داریم ولی خانوادش به خصوص خواهرشوهرم و جاریم از زن قبلیش تعریف میکنن ک خیلی خوشگل و خوش هیکل و پولدار و با فرهنگ و....منم ناراحت میشم چون منم چیزی کم ندارم ولی زیاد پولدار نیستن خانوادم بابام معلمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا واکنشی نشون نده ی پوزخند خشک کافیه سرتو کن تو گوشی وقتی میگن

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

از اول نباید میذاشتی حرفش و بزنن همون موقع میگفتی به من ربطی نداره محترمانه یعنی خفه شید 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

مردم و اطرافیان همیشه حرف مفت زیاد میزنن گوش نکن 

مهم اینه که یه خونواده سالم داری وقتیم اومدن خواستگاری کور نبودن همه چی رو دیدن و قبول کردن منت هم بردن 

بیخیال باش ☺️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه