2777
2789
عنوان

خداوکیلی این چه تاپیک سمیه

587 بازدید | 36 پست

عکس پامو میدم‌بگید چند سالمه؟

شلوارمو نگاه کنید بگید قدم چنده؟

آیا رنگ مانتو کرمی روی شلوار همرنگ‌شلوار دختر داییم خوب میشه؟

آیا کسیو دیدید تو ۱۸روز نفر برتر کنکور رشته پزشکی بشه؟

بهم بگید چکار کنم درس بخونم؟

بنظرتون الان درس بخونم فردا قبولم؟

یه حس ششمی بیاد بگه کی بود گوزید؟

میشه دلداریم بدید برم کنکور قبول بشم؟

بابا ما اگه اینکاره بودیم اینجا پلاس نبودیم

بسه دیگه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بخدا

از هر ۵تا تاپیک ۳تاس حدس از روی حس ششمه

یکیش خود حس ششم

اونیکیم شوهرش خیانت کرده

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
یه حس ششمی بگه ببینم شور ت من چه رنگیع؟؟؟

نپوشیدی کلک🤣

فقط اونجا که گفتی ی حس شیشمی بیاد بگه کی بود گوزید 😂😂😂 ینی چی عاخه درک نمیکنم ی چی ام بگن شانسیه ...

اصلا حس ششمی واقعی درامد داره تو دنیای واقعی

بیکاره بیاد اینجا رنگ شو رت و سوتین حدس بزنه

یا در جواب در سلام چی بگیم؟؟ 🙄،،،،جواب سیتی اسکن منو‌ بیایید بررسی کنید چمه؟!! از روی لخته ی خون بگید بچه ام پسر بود یا دختر؟؟!! کسی بوده سرطان رو عنبر نسارادرمان کنه؟!!!!از رو شلوار رابطه ی بدون دخول داشتم احتمال بارداری چقدره؟ بلند عطسه کردم دخترونگیم رو از دست دادم؟! آخه ما از اون خانواده هاش نیستیم؟؟ خدایی اینا چیه؟!!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌