2777
2789
عنوان

سزارینی ها فقط بیان *****

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست
من که تجربه ندارم ولی امیدوارم عمل راحت و خوبی داشته باشید قشنگم 🌸

مرسی عزیزدلم🥰

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بنظرتون بیهوشی بهتره با بی حسی؟در چ صورت بی هوش میکنن؟شنیدم بیهوش نمیکنن

بیحسی خیلی بهترررره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پمپ درد نداشتم ولی به توصیه یک شخص باتجربه, شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ رو بجای یدونه همزمان دوتا با هم میذاشتم و به این صورت هیچ درد آزار دهنده ای نداشتم.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من پمپ درد نداشتم ولی به توصیه یک شخص باتجربه, شیاف مسکن رو بجای یدونه همزمان دوتا با هم میذاشتم و ب ...

ضرر نداشت؟ دکترتون گفته بود یا سرخود؟

آمپولی ک تو کمر میزنن برای بی حسی باعث کمر درد میشه،اینجور ک از بقیه شنیدم،درسته؟خیلیا گفتن کمر درد ...

آره خب.. اون عوارضش هست..

ولی تو بیحسی همون لحظه تولد بچه تو میبینی.

بعد موقعی که شکم رو بعد عمل محکم فشار میدن رو حس نمیکنی.. 

و یواش یواش درد رو حس میکنی. تو بیهوشی تا چشاتو باز کردی درد وحشتناکی رو تجربه میکنه آدم

ضرر نداشت؟ دکترتون گفته بود یا سرخود؟

ضرری که نه نداشت, من خودم اصلا بذهنم نرسیده بود چنین چیزی, خانم خدماتی بخش سزارین اینو بهمون گفت, گفت من هر روز اینجا خانم سزارین شده میبینم و براشون خودم دوتا میذارم تاااا وقتی مرخص بشن برن خونه. واسه منم خودش هر ۸ ساعت دوتا دونه میذاشت(البته شیرینی بهش دادیم وگرنه بهم نمیرسید) 

واقعا در حد پریودی هم من درد نداشتم. خونه هم رفتم خوب بودم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
پمپ درد بعدش زود بذارن برات بازم درد داری؟از دو سزارین قبلت راضی هستی؟

من هردو رو بی حسی بودم. 

حتی تو اولی بی حسی اثر نمیکرد میخواستن بیهوش کنن.. نزاشتم.

آره خیلی خیلی از سزارینهام راضی بودم. 

ضرری که نه نداشت, من خودم اصلا بذهنم نرسیده بود چنین چیزی, خانم خدماتی بخش سزارین اینو بهمون گفت, گف ...

مرسی عزیزم.. امتحان میکنم

مرسی عزیزم.. امتحان میکنم

ان شاءالله بسلامتی بگذرونید اینبار هم💚

من هردو رو بی حسی بودم.  حتی تو اولی بی حسی اثر نمیکرد میخواستن بیهوش کنن.. نزاشتم. آره خی ...

منم برا آیندم دارم تصمیم میگیرم ولی هر کی یه چی میگه😂مادرشوهرم اینقدر گفت طبیعی بهتره سزارین کمر درد میاره بیماری میاره شوهرمم ترسید میگه طبیعی

ان شاءالله بسلامتی بگذرونید اینبار هم💚

ممنون عزیزم😇

منم برا آیندم دارم تصمیم میگیرم ولی هر کی یه چی میگه😂مادرشوهرم اینقدر گفت طبیعی بهتره سزارین کمر در ...

والا من خودم نرسم. 

تو بیمارستان  هردو رو چندین بار دیدم. 

طبیعی بنظرم خیلییییی سختتره‌. حتی بخیه هاش. درداش. 

انشالله که هر تصمیمی بگیرین به صلاحتون باشه

پیشنهاد اول: اگه بخیه‌هات از بیرون عفونت کرد، از دود عنبرنسارا استفاده کن. هم عفونتت خوب میشه، هم شیرت خشک نمیشه.

اگه بعد از چند ماه، دوباره محل بخیه‌هات باز شد و خونریزی کرد، یکم فشارش بده، اگه دیدی نخ ازش بیرون میاد، یعنی بدنت جذب نکرده نخارو، نخارو بکش بیرون، خودش دو روز بعد بسته میشه.

پیشنهاد دوم: تا ۲۴ ساعت گردنتو تکون نده. نهایتا بچرخ به چپ و راست ولی به هیچ وجه بالا نیار سرتو.

پیشنهاد سوم: سه ماه بعد از سزارین، شروع کن با ریحانه سنتر ورزش کن. بدنت میشه عین یه دختر مجردی که تاحالا دست بهش نخورده. ریحانه سنتر رو گوگل کن. برو قسمت دپارتمان حیپا. اونجا ورزش مورد نظرتو انتخاب کن.

پیشنهاد چهارم: از زمانی که دکتر بهت اجازه داد بلند شی، سعی کن روزی دو سه ساعت راه بری. راه رفتن و تحرک، خیلی کمکت میکنه که زودتر خوب شی و بدنت جوش بخوره.

اینا تجربه‌های خودم بود.

من سه ماه بعد از سز، محل بخیه‌هام باز شد و خونریزی کرد چون نخارو جذب نکرده بودم، بدنم داشت پسشون میزد. نخاشو کشیدم بیرون، خوب شدم.

از همون موقع ورزش کردم و الآنم که شیش ماهه از زایمانم میگذره میخوام دوباره باردار بشم. انگار نه انگار بچه زاییدم. بدنم کاملا اوکیه.