پسرم ۵ سالشه ۹ ماهه کلا مهد میره. خیلی پسر مودب و حرف گوش کنی بود ولی الان چند وقته بد عنق شده چند روزه میگه نمیخام برم مهد میپرسم دلیلی نمیگه. اصلا شاد نیس همش بهونه میاره واسه چیزای مختلف و شروع میکنه گریه و پرخاشگری جدیدا من و باباشم میزنه درحالیکه ما تاحالا اصلا نزدیمش مثلا از پارکینگ تی رو ورداشته اورده توو خونه میگم کثیفه لج میکنه میاد میزنه همه جای خونه ازش میگیرم میشینه نیم ساعت در حد خودکشی گریه میکنه. گاهی بغلش میکنم آرومش میکنم اما دوباره کمی میگذره یه بهونه جدید.. وقتایی که باید به رفتاراش بی اهمیت شم میاد التماس میکنه بعد دوباره کار خودشو میکنه بخدا کم اوردم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تک فرزنده؟شاید دلیلش همینه چون دختر من خیلی بد عنقی می کنه خیلی وقتا رو اعصاب همش تنهایی غر می زنه بهانه یچیز جدید می گیره بهانه بیرون بازی با دوست خیلی گیر میده در حالی که اگر یه همبازی پیشش باشه اصلا اذیت نمی کنه منو