2789
عنوان

واقعنی مهریه رو نمیشه گرفت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 67 پست
من ک از این قوانین من دراوردیشون و این همه ک زن رو خار کردن تازه منت هم میزارن ک زن خیلی ارج داره

تازه بدتر از اینم هست سازمان حقوق بشر مانع شده مثل سنگسار و ..:)

زن  مشابه یه برده تلقی شده که حقش   از فرزندش  یه شیربها هست حتی اجازه انتخاب اسمم نداره

تازه بدتر از اینم هست سازمان حقوق بشر مانع شده مثل سنگسار و ..:) زن  مشابه یه برده تلقی شده که ...

آخه چرا چرا برا ما زنها ارزش قایل نیستند..پس چرا ما خلق شدیم؟برای کلفتی و بی ارزش شدن،؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا من از این همه محدودیت خستم 

کاش این بلاها همه سر خانم های مذهبی بیاد که یقه جر میدن برای این همه حقارت و بی ارزش شدن ، انقدر دامن زدن به زن ستیزی ، با این نر تربیت کردنشون 

arty_82                                                                               برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                                    بی اهمیت به همه شک داشته باش👀               مثلا اون بالایی حواست نی !🪐✨ 
آخه چرا چرا برا ما زنها ارزش قایل نیستند..پس چرا ما خلق شدیم؟برای کلفتی و بی ارزش شدن،؟

عزیزم فقط ایران و دو سه کشور خاورمیانه اینجوره البته ایران 1500 ساله ویران شده قبل از اون ما ارزش داشتیم 

arty_82                                                                               برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                                    بی اهمیت به همه شک داشته باش👀               مثلا اون بالایی حواست نی !🪐✨ 
عزیزم فقط ایران و دو سه کشور خاورمیانه اینجوره البته ایران 1500 ساله ویران شده قبل از اون ما ارزش دا ...

بعضی وقتا بش فکر میکنم میگم فک کنم تو این دنیا مال و مثل ی دستمال می‌دونن هروقت نخواستن میندازن دور

بعضی وقتا بش فکر میکنم میگم فک کنم تو این دنیا مال و مثل ی دستمال می‌دونن هروقت نخواستن میندازن دور

دقیقا همینطوره متاسفانه ، باید این نسل رو خودمون درست کنیم اگه زنا ضعیف نباشن جلوی این بیشرفی هارو بگیرن همه پشت هم باشن ، وضعیت بهتر میشه 

حرفه بلدم شوهرم نمیراره بیرون کار کنم بسکه خودش زنا رو ب چشم بد میبینه فکر می‌کنه همه همینطورن

خب وقتی هنر و حرفه داری بخای طلاق هم بگیری بیکار و بی پول نمیمونی دیگه پس ناراحت نباش بخاطر مهریه 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽