2777
2789
باید با کسی شریک بشه چون هم کارش سنگینه هم بودجه زیاد میخواد  پول یخچالها زیاد میشه  بست ...

درست میگی یخچالارو فعلا از ی آشنا برمی داره تا بعدا از درآمد مغازه بده به نظرت درمیاره که بشه هزینه اونارو هم بدیم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگی یخچالارو فعلا از ی آشنا برمی داره تا بعدا از درآمد مغازه بده به نظرت درمیاره که بشه هزینه ...

خوب خو نمیخوادیهوبدین..بهت گقتن بچها که بایدجاتم خوب باشه رهگڋرردبشه..بیشتر اونجاهایی که مطب دکتزان ومرکز خریده که خیلی شلوغ میشه

اولش هرکاری چوب خوری داره بالاخره..انشالله روزیتون زیادباشه وپربرکت..نذر کن ب امیدخداحل بشه

آره درست میگی ولی الان  چند ماهه درآمد قبلیش جواب نداده بااینکه دوتا شغل داشت همه ش قرض کردیم نمی دونم خیلی ریسکه واسمون ولی ظاهرا چاره دیگه نداریم دعا کنید کارش بگیره واقعا تو زندگیم همه ش بد آوردیم 

آره درست میگی ولی الان  چند ماهه درآمد قبلیش جواب نداده بااینکه دوتا شغل داشت همه ش قرض کردیم ن ...

درکت میکنم عزیزم ادم میترسه ریسک کنه..ولی اگه قصدش داریدزودتر بزنید تاتابستون هست..تهرانید؟

درست میگی یخچالارو فعلا از ی آشنا برمی داره تا بعدا از درآمد مغازه بده به نظرت درمیاره که بشه هزینه ...

همچین بستگی داره 

به نحوه کار کردنش 

به کیفیت کارش.

برخوردش.

پول خرج کردنش.

خرید کردنش.

محله و .....

ولی امیدوارم بگیره،کلا کار شکمی خوبه سیب زمینی سرخ کرده فروشی هم فکر کنم خوب باشه فقط یک مدله.

ولی آبمیوه سختی هم داره هی باید بره میدون هزار مدل چیزی تو مغازش واسه همین میگم بدون شریک واقعا سخته

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
درکت میکنم عزیزم ادم میترسه ریسک کنه..ولی اگه قصدش داریدزودتر بزنید تاتابستون هست..تهرانید؟

بله عزیزم 

همچین بستگی داره  به نحوه کار کردنش  به کیفیت کارش. برخوردش. پول خرج کردنش. خرید کردن ...

قرار بود با یکی شریک بشه ولی پول ازون باشه کار ازما الان ی خرده دست دست می کنه 

ماخودمون که بیرون میریم بادوستامون الان که هواگرمه هم نفری یه اب بابستنی دستگاهی یافالوده حتما میخری ...

نوش جونتون دعا کن واسمون

ما بستنی اصلیمون بستنی رولی تایلندیه.  اسکوپی هم کنارش داریم.  آبمیوه هم هویج، طالبی، سیب ...

ممنون از راهنماییت 

قربونت عزیزم..بهترینهاسهم قلب مهربونت     ازخداکمک بخواه همراه باتلاش انشالله نتیجه می ...

ان شاء الله 🌹