2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین و نظر بدین

119 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان.من عکس بینیمو ک جراحی کردم میزارم میشه لطفا خواهشا صادقانه جواب بدین چطور شده؟یکماهه جراحی کردم اصلا سوراخای بینی رو دوس ندارم،سوراخای بینیم مال خودم بوده دکتر دست نزد ولی ایکاش تغییر میداد.خیلی ناراحتم.میشع صادقانه نظر بدین؟

عزیزم جراحی بینی حداقل تا یک سال طول میکشه براش نظر داد

تازه شما بعد سه چهار ماه بعد باید برین پیش جراحتون اگر نیاز بود ماساژ بده بینیتون رو یا کورتون تزریق کنه

یک ماه خیلی کمه برا نظر دادن

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جراحی بینی حداقل تا یک سال طول میکشه براش نظر داد تازه شما بعد سه چهار ماه بعد باید برین پیش ...

عزیز ورم اصلا برام‌مهم نیست من فقط سوراخای بینیم برام مهمه الان .ناراحتیم برای اینه

عزیز ورم اصلا برام‌مهم نیست من فقط سوراخای بینیم برام مهمه الان .ناراحتیم برای اینه

همونم زمان بره جدی میگم با حساسیت خودت رو اذیت میکنی بعدش که ببینی چقدر بینیت خوب شده میگی چرا الکی حرص خوردم

الانم عکست رو دیدم خدایی خوبه بینیت

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

همونم زمان بره جدی میگم با حساسیت خودت رو اذیت میکنی بعدش که ببینی چقدر بینیت خوب شده میگی چرا الکی ...

الان سوراخ بینیم ک از رو ب رو کاملا معلومه رو جیکار کنم احساس میکنم تا ته حلقمو میشه از سوراخای دماغم دید