2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد

501 بازدید | 52 پست

سلام دوستان عزیزم 

نوزاد من یکماه زودتر به دنیا اومد ۱۳ روز بستری بود از وقتی شیرخوزدنش شروع شد با سختی بهش شیر دادم هر دفعه با هزار بدبختی شیر رو خورده ، الان ۴ ماهه و دکتر میگه بخاطر ریفلاکسشه، ولی مگه ریفلاکس در بدو تولد باعث شیرنخوردن میشه؟ آخه همه جا نوشته از سه ماهگی کسایی که ریفلاکس دارن شیر نمیخورن ولی بچه من از بدو تولد اینجوری بوده، کسی هست که اطلاعاتی داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چقد بد پسرمنم رفلاکس شدیدداشت از۸ماهگی شیر روز رو گذاشت کنار اماشبامیخوره رفلاکس یکی از سخت ترین ...

بردم هزار بار بردم میگه دارو بده  اس امپرازول شروع کردم براش

خب دیگه بچه ایی که شیشه بخوره دیگه سینه رو نمیگیره

رفلاکسی هاشیرمخصوص دارن خیلی بدمزه هم هست من یکسالشه هنوزدارم تاوان میدم انقدبالااورده توبچگی گلوش بشدت حساسه تایچیز یذره برخوردکنه بهش بالامیاره حالاحالاها بایدمیکس بدم

شما امتحان کردین تاثیر داره؟ اره ساشه اس امپرازول

اره من واقعاموثربود رفلاکسش رونصف کرد قلقش روپیداکن بچت هنوزکوچیکه ک بخای تسلیم بشی حداقل تا۴ماهگی ک بشه یه غذای سبکی بدی.شیر توخواب نمیخوره؟؟؟ 

از ۸ ماهگی شیر نخورد؟ قبلش خوب بود؟

اره قبلش میخورد من دکترش زودغذارو تجویز کرد از۴ماهگی تا۸هم شیرمیخورد ب یکباره شیر وپستونکش رو قطع کرد اماتوخواب میخوره شبامیدم برانیاز بدنش