2777
2789
عنوان

زدن موهای زائد در قسمت پا

158 بازدید | 6 پست

بچه‌ها من تاحالا موهامو نزدم دلیلشو نپرسید چون حساسیت پوستی دارم

دوبار که زدم جوش میزد اونم فقط یه قسمت و خیلییییی زیاد

روش های اینترنتی هم رفتم که چیکار‌کنم جوش نزنم ولی باز جوش زدم

یه راهکار چمیدونم ژل قبل شید بگید که استفاده کنم لطفا

البته نوبر نمیتونم بزنم فقط ژیلت

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پاتو مرطوب کن و بعد فوم اصلاح بزن روش. ژیلت رو در جهت رویش مو یعنی از بالا به پایین بکش . از حموم که اومدی بیرون اون نواحی رو محلول کلیندامایسین بزن و بذار هوا بخوره.

این روش رو امتحان کن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !