2777
2789
بله من استفاده کردم بله رشد کرد

میشه بگین چندتا زدین؟؟؟

کنارش دارو دیگه هم استفاده کردین؟؟؟

اخه من دوبار زدم ماهای پیش

هردفعه سه تا 

اما رشد نمیکردن

نمیدونم چرا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چندتا زدین؟؟؟ کنارش دارو دیگه هم استفاده کردین؟؟؟ اخه من دوبار زدم ماهای پیش هردفعه سه ...

فکر کنم ۲_۳ تا زدم.

دارو هم می خوردم،متفورمین و کلومیفن

اگر با این آمپول باردار نشی و فولیکول رشد نکنه،دکتر آمپول hcg ، را بهت میگه بزنی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
فکر کنم ۲_۳ تا زدم. دارو هم می خوردم،متفورمین و کلومیفن اگر با این آمپول باردار نشی و فولیکول ر ...

منم متفورمین و کلومیفن و لتروزول خوردم

اما خب کم۵تا کلا

چون دکتر گفت میترسم تخمدان بیشتر از حد تحریک شه،نمیدونست اینقدر وضعیتم خرابه

آمپول hcg چیه؟؟؟اونم محرکه؟؟

منم متفورمین و کلومیفن و لتروزول خوردم اما خب کم۵تا کلا چون دکتر گفت میترسم تخمدان بیشتر از حد تحر ...

بله اونم محرکه.

من در بارداری اولم hmg ،میزدم جواب نداد بعد دکتر بهم hcg داد که بعد باردار شدم

بله اونم محرکه. من در بارداری اولم hmg ،میزدم جواب نداد بعد دکتر بهم hcg داد که بعد باردار شدم

ای خدا

کاش زودتر بهم بده دیگه دکتر اخه این سری هم بهم دوباره همین hmg داده

اخه من اونقدرام چاق نیستم نهاااایتا بخوام بگم ۶-۷کیلو اضافه وزن دارم نمیدونم چرا اینقد تنبلیم شدیده

ای خدا کاش زودتر بهم بده دیگه دکتر اخه این سری هم بهم دوباره همین hmg داده اخه من اونقدرام چاق نیس ...

معمولا تا سه ماه hmg میدن بعد hcg را تجویز میکنند.تنبلی خیلی به وزن ربط نداره

معمولا تا سه ماه hmg میدن بعد hcg را تجویز میکنند.تنبلی خیلی به وزن ربط نداره

واقعا؟؟؟

پس به چی ربط داره بیشتر؟؟؟

اخه طب سنتی هم ک میرم میکه باید لاغر کنی

یعنی به تغذیه و اینا ربط داره؟؟

واقعا؟؟؟ پس به چی ربط داره بیشتر؟؟؟ اخه طب سنتی هم ک میرم میکه باید لاغر کنی یعنی به تغذیه و اینا ...

به منم دکتر می‌گفت باید وزنت را کم کنی.

فکر میکنم یکی از دلایلش استرس و اضطراب هست.

من برا ای وی اف زدم  اره رشد کرد 

تحرک داشته باش پیاده رویی بزار فعال شن 

من خودم توپلم ۲۰ کیلو اینا اضافه دارم ولی ازبس فعالم یا رقص یا پیاده برم اینور اونور تخمدانام خوبه البته حلقه سگنین هم هرازگاهی میزنم ولی میکنم 

واقعا؟؟؟ پس به چی ربط داره بیشتر؟؟؟ اخه طب سنتی هم ک میرم میکه باید لاغر کنی یعنی به تغذیه و اینا ...

اره شیرینی اینام نخور و تحرک وتحرک خیلی مهمههههههه 

من دوسه تا فلیکول داشتم زدم و تحرک و شیرینی نخوردن ۲۰ تاتخمک کشیدن  یعنی برا امپول مجبور بودم پیاده یک ساعتی راه برم برم بزنم بیام میشد با ماشین برم ولی ترجیحم به پیاده رفتن بود هروز میرفتم