2777
2789
عنوان

پدر شوهرم اومد گفت...

337 بازدید | 24 پست

کلی حرف زد و  کلی راجب اینکه با فلانی نرید گفت هرچی گفتم چرا چجورین گفت نمیدونم نرید بعدم گفت من بچمو دوس دارم سفت بگیرش نزار کاری کنه مواظبش باش بهش گفتم چجوری وقتی میره سرکار من نمیتونم دنبالش راه بیوفتم برم مواظبش باشم ک کجا میره چکار میکنه گفت نمیدونم مواظبش باش بعدم گفت به شوهرت نگو من اینارو بهت گفتم حالا شما جای من باشید چکار میکنید میگید یا نمیگید؟؟ 

دقیقا وقتی یکیشون(از خانواده شوهرم) یچی میگه من میام انجام بدم دعوامون میشه میگه بریم فلانجا یا فلانی بیاد خونمون میگم نه اخماش میره توهم دیگه با داد حرف میزنه و خداییش به منم اونجا بد نمیگذره ولی چکار کنم باباش اینجوری میگه میترسم فردا بیاد بگه من بهت گفتم چرا انجام ندادی!!!!

اصلا مغزم جوابگو نیست انقد مخم درگیره میخوام فقط بشینم یجا و زار بزنم

خب به باباش همینارو میگفتی 

ولی حتما یه چیزی شده که پدرشوهرت اینو گفته 

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد یه چیزی شده که هشدار داده بهت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
پدرش حتما یه چیزی میدونه

اگه میدونه باید بگه قضیه چیه باباش از قلیون بدش میاد ماهم وقتی باهمیم قلیون به راهه یه وقتا مشروب و اینا هم هست سر ایناست ک میگه نرید میگه اینا خوب نیستن همه چی از قلیون شرو میشه فردا معتادش میکنن نمیدونه شوهرم همه چیو خودش تجربه کرده 🤕

چه لزومی داره پدر همسرتون بدونن شما چی کار میکنین البته که پدر شوهر منم اینجوریه ما هم نمیگیم بهشون خیلی چیزارو ی سری چیزارو مجبوری میفهمن خیلی دخالت میکنن اما زندگیتو برای حرف اون زهر نکن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
چه لزومی داره پدر همسرتون بدونن شما چی کار میکنین البته که پدر شوهر منم اینجوریه ما هم نمیگیم بهشون ...

دقیقا بخاطر حرفاش دوروزه عصبی ام با شوهرم دعوام میشه نمیدونم چکار کنم! به شوهرمم بگم عصبی میشه شما بودی همچین چیزی پیش میومد به شوهرت میگفتیء

کلا رفت وآمد با دوست برخلاف تصور بقیه نتیجه خوبی نداره مخصوصا وقتی متاهلی هزار حرف وحدیث توش درمیاد

ما انقدر باهم راحتیم ولی یبار گفتن زنه خرابه یبار گفتن خانوادشون خوب نیستن هردفع یچی میگن ماکه چیزی ندیدیم 

اگر فرداش اومد گفت چرا جلوش رو نگرفتی 

بگو وقتی مجرد بود شما جلوش رو میگرفتین که اصلا با چنین افرادی اشنا نشه و هر چیزی رو تجربه نکنه که الان بخواد 

تازه اون موقع بچه تر بوده بیشتر حرف گوش می کرده

دقیقا بخاطر حرفاش دوروزه عصبی ام با شوهرم دعوام میشه نمیدونم چکار کنم! به شوهرمم بگم عصبی میشه شما ب ...

اره عزیزم من تو محیطی دوستانه گفتم و البته همسرم خودش میدونست باباش رو چیا حساسه 

اما منم گفتم بهش و دیگه قرار گذاشتیم کار خودمونو بکنیم و بهشون نکیم تا حداقل یکم ارامش برامون بمونه پدر و مادر همیرم خیلی تو زندگی ما دخالت میکنن

پدرشوهر من حتی میاد میگه پسرم نماز نمیخونه تقصیر توعه😂

انکار قبل من معمد بود حالا مشروب خوره😐

هر چی شوهرم الان هست اثرات مجردیشه