2777
2789
عنوان

نزدیکی همسر در حضور بچه ها...

4844 بازدید | 64 پست

واقعا همسرم نمیفهمه وقتی بچها هستن نباید خیلی نزیک بشه اصلا نمیفهمه 

اون روز از سرکار اومد . اومد سمتم لپو گا.ز گرفت دخترم هی به نگاه میکرو و میخندید بهد چشاشو به شوخی گرف ولی خوب دخترم دیدی که همسرم بوس.م کرده واقعا نمیدونم چیکار دختر بزرگم یه جوری به ما نگاه میکنه 

یا مثلا شب های پنجشنبه بچها رو دعوا میکنه برید بخوابید (فقط برای عملیات😐 واقعا بگید چطوری بهش بفهمونم که نباید این کارو کنه اخه فکر کنم رو بچه اثر منفی میزاره 

نمیدونم واقعا کلافم

درست میشه:)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا شوهرای نی نی سایتیا عجیبن😶

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

به نظرم بچه محبت کردنو از تو خونه یاد بگیره بهتره تا تو کوچه و خیابون 

اما خب هرچیزی حد و حدودی داره 

چجوری گفتنم نداره صاف برو بگو اینقد ضایع بازی در نیار 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺