2777
2789
چنتا شو. رت زنونه

متأسفم واقعا 

استارتر مرد هستش

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر زمستون بود همون شلغم خوبه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

اگر کسی یادت بده این روزهای بازار vpnگرمه سرمایه هم نمیخواد دوستم رفت تو کارش پرفایل گذاشته خودشم راضیه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
من متوجه نشدم ک مرده متاسف بمون

متأسف تر میشم واسه اینکه با چند نفر مثل شما شدیم ۸۰ میلیون نفر 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
بببببند بابا در گاله رو حالا بشینم جواب تو رو بدم ایکبیری

@نی_نی_یار_پنج  

ایشون جوابتو میدن 

@نی_نی_یار_پنج من واقعا اعصابم نمیکشه جواب اینو بده

کم آوردی دست پیش میگیری پس نیفتی 

گوه مفت نخور

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_3    

شعور و شخصیت خونوادگی شو نشون میده امیدوارم رسیدگی کنید 

بببببین من قید این کاربریمو میزنم ولی چون اعصابم خرابه و تو شروع کردی میرینم به قبر اول و اخرت میرین ...

اینجا بیشتر انچه لیاقتت بود رو نوشتم بی خانواده انتر من اصن میشناسمت تو شروع کردی کثافت