2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من کلاسیک ساده بگیر این مدل راحتی ها که توش طلایی هم داره تا چند سال دیگه از مد میرن اگه بخای طبق مد مبل بگیری باید هر پنج سال دکور خونتو عوض کنی 

و بنظرم برای رنگش سفید قندی کرم یا طوسی زیباست

عزیزم ببین چی خوشحالت می کنه اصلا به ترند شدن چیزی اهمیت نده چون هر چی ترند میشه زود از مد می افته الان که طوسی انقدر تو بورسه خیلی زود از بین خواهد رفت

به سلیقه و علاقه خودت و همسرت توجه کن

من تم خونه ام سفید هست

کمی طلایی قاطیش کردم

سبک مورد علاقه ام کلاسیکه کلا

همه مدل مبلی قشنگه. بستگی به متراژ خونه. سبکی که میپسندی داره. چیزی که خونه رو زشت میکنه قاطی کردن صد تا سبک باهمه. مثلا میبینی مبل مدرن پرده کلاسیک فرش یه ساز دیگه میزنه

الان کلا رنگهای نود مد

باردارم چند روز دیگہ زایمانمہ 50تا اسکاج دارم خودم با دست بافتم دونہ ای 10 تومان توروخدا اگہ میتونید کمکم کنید فروش بشن پنج تا دہ تا بیستا ھرتعداد ک میتونید،ھرتعداد ھرجا بگید پست میکنم بگید ھم بدم ھمینجا ب فقیر ب نیابتتون بقران میدم،توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ بشدت پول لازمم الھی بحق امام زمان خیر ببینید،ھرعزیزی ختم کہ توی امضام گفتم خواست بخدا فعلا نمیتونم ختم قبول کنم چون میوفتہ توی زایمانم گردنم میوفتہ میترسم نتونم چند روز ختم بخونم،ختم خواستید ان شاءاللہ از بعد زایمانم از تیرماہ ب بعد میتونم قبول کنم🌹

متراژ خونه اگه 120 اینا باشه چه سبک مبلی خوبه بنظرت؟ 

واسه ۱۲۰ من سبک کلاسیک و میپسندم. مگر اینکه بخوای دو دست بگیری اونوقت یه دست کلاسیک یه دست راحتی( واسه اونایی خوبه که تی وی روم با پذیراییشون جداست)