امروز بعد چند هفته کات کردن رفتم تل دیدم عشقم پروفایل عاشقانه گذاشته 😭😭خونم به جوش اومد ۲۰فروردین یکیشو گذاشته دقیقا همون روزای که کات کردع بود منم میگفتم برگرد و فلان باهم همچیو میسازیم ولی اون رفت الان میخام پیام بدم ببینم رل زده یا نه😭😭😭 چی بگم بهش اخه از طرفیم میدونم اشتباهه پیام دادن من
دقیقا ولی میخام حداقل با پیامم بفهمه ادم قبل نیستم و به وجودش نیازی ندارم و برام مهم نیس
وقتی پیام بدی فقط بش اثبات میکنی اویزونشی فارق از هرچی ک بنویسی
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
بعد دو سال ؟بنظرت دو سال ارزشو داره که بمونی پاش تا برگرده تنها چیزی که بعد دو سال برگرده باید منتظر ...
ببین منظورم این نیس منتظر بمونی شاید تا اون موقع تو بایکی اشنا شدی شاید اونم اشنا شده ولی کات کرده و دوباره برگشته برا من ک اتفاق افتاد البته دیگه هیچ مثل قبل نبود نه اون نه من تازه اخر سری خیلی بد صحبت کردیم باهم الان با گدشت ۸سال باز ی وقتایی خیابون همو ببینیم رومونو میکنیم اونورتر
ینی کات کرد برگشت باهاش ادامه دادی و هیچی مثل قبل نشد و دوباره کات کردی؟
اومد ولی دو پهلو رفتار میکرد منم ک دیدم وقتی میخاد منو رو هوا نگه داره خودم کم کم میخواستم کنار بکشم ک بخاطر ی مسعله عصبانی شد و بهم تیکه سنگین انداخت تو اینیستا منم دیگه شمارمو خاموش کردم اونم دیگه پیگیرم نشد