2777
2789
عنوان

سرطان مری

606 بازدید | 12 پست

سلام مامانم تشخیص سرطان مری دادن دارم دق میکنم😭توروخدا هرکسی تجربه دکتر یا درمان موفقی داشته پیشنهاد کنه خیلی لاغر شده فقط مایعاات و سوپ میتونه بخوره دکتر گفته فعلا باشرایط نمیتونه عمل کنه توروخدا بداش دعا کنین 

علامتش چیه

منم حس میکنم دارم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاتولوژی انجام دادید گلم؟ مشخص نیست خوشخیم یا بدخیم؟

پاتولوژی شنبه هفته آینده جوابش میاد

امروز یک دکتر بردمش بهم گف زیر عمل طاقت نمیاره دارم دق میکنم بدخیمه 😭😭😭، جراح سرطان بود گف زیاد دوم نمیاره دارم دق میکنم نمینونم گریه کنم خودش بیخبره

اخ 😔

ایشالا بزودی سلامتیشو بدست بیاره 

عزیزم همه که یه جور نیستن و وضعیت هر کسی مختص خودشه شاید حتی روحیه داشتن هم ممکنه تاثیر چشم گیری داشته باشه تو بهبودی طرف

یکی از نزدیکانم داشت

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پاتولوژی شنبه هفته آینده جوابش میاد امروز یک دکتر بردمش بهم گف زیر عمل طاقت نمیاره دارم دق میکنم بد ...

دکتر چه بیشعور بوده بلانسبت خیلی خیلی غلط کرده ک بدون دیدن جواب پاتولوژی همچین جوابی داده و روحیه شما رو خراب کرده وقتی خود دکتر نمیدونه ک فردا رو قراره ببینه یا نه بیخود میکنه ک لا قاطعیت میگه بیمار زیر عمل طاقت نمیاره امیدت به خدا باسه دختر پبش یه دکتری برید ک انسانیت داشته باشه بتونه روحیه مادرتو خوب کنه ک مادرتم امیدوار شه بتونه بیماریشو شکست بده دکتد با اخلاق و روحیه اطرافیان خیلی خیلی تو درمان مادرت تاثیر داره من یکیو میشناسم نزدیک ۴۰ سال پیش دکترا کامل قطع امید بودن گفتن ک خیلی بمونه ۳ ماه میمونه همه طبق گفتشکن تو استرس و هر شب گریه و اینا بودن پارسال تو ۸۷ سالگی به مرگ طبیعی فوت کرد عمر دست خداست گلم قصه نخور

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
دکتر چه بیشعور بوده بلانسبت خیلی خیلی غلط کرده ک بدون دیدن جواب پاتولوژی همچین جوابی داده و روحیه شم ...

خداخیرت بده دلم آروم شد دکتر کامل ناامیدم کرد حتی گف زیاد زنده نمیمونه   یک دنیا ممنونم خدا بهتون سلامتی بده عم‌نبینی

خداخیرت بده دلم آروم شد دکتر کامل ناامیدم کرد حتی گف زیاد زنده نمیمونه   یک دنیا ممنونم خد ...

فدات شم گلم حتما تا یبل اینکه مادرتو ببری دکتر بگرد یه دکتر خوب براش پیدا کن سرطان مری خطرناک نیست  گلی من مطمعنم ک مادرت خوب میشه پیششم اصلا گریه نکن به حق فاطمه ی زهرا صدو بیست سال عمر با عذت خدا بهش بده

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
پاتولوژی شنبه هفته آینده جوابش میاد امروز یک دکتر بردمش بهم گف زیر عمل طاقت نمیاره دارم دق میکنم بد ...

عزیزم مادرتون بهترن؟

من رفلاکس دارم و مشکل بلع دارم 

میخوام قورت بدم با فشار میره

مشکل بلعشون چه جوری بود؟

خدا نکنه  کاهش وزن یکدفعه مشکل بلع و نمیتونه چیزی بخوره  حالت تهوع و ریفلاکس

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدین

من رفلاکس دارم و التهاب مری و مشکل بلع هم دارم

غذا میخورم اما با فشار از گلوم میره پایین

میخوام بببنم مادر شما چه جوری بود مشکل بلعش

کلا نمیتونست بخوره و میاورد بالا؟