سلام مامانم تشخیص سرطان مری دادن دارم دق میکنم😭توروخدا هرکسی تجربه دکتر یا درمان موفقی داشته پیشنهاد کنه خیلی لاغر شده فقط مایعاات و سوپ میتونه بخوره دکتر گفته فعلا باشرایط نمیتونه عمل کنه توروخدا بداش دعا کنین
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
پاتولوژی شنبه هفته آینده جوابش میاد امروز یک دکتر بردمش بهم گف زیر عمل طاقت نمیاره دارم دق میکنم بد ...
دکتر چه بیشعور بوده بلانسبت خیلی خیلی غلط کرده ک بدون دیدن جواب پاتولوژی همچین جوابی داده و روحیه شما رو خراب کرده وقتی خود دکتر نمیدونه ک فردا رو قراره ببینه یا نه بیخود میکنه ک لا قاطعیت میگه بیمار زیر عمل طاقت نمیاره امیدت به خدا باسه دختر پبش یه دکتری برید ک انسانیت داشته باشه بتونه روحیه مادرتو خوب کنه ک مادرتم امیدوار شه بتونه بیماریشو شکست بده دکتد با اخلاق و روحیه اطرافیان خیلی خیلی تو درمان مادرت تاثیر داره من یکیو میشناسم نزدیک ۴۰ سال پیش دکترا کامل قطع امید بودن گفتن ک خیلی بمونه ۳ ماه میمونه همه طبق گفتشکن تو استرس و هر شب گریه و اینا بودن پارسال تو ۸۷ سالگی به مرگ طبیعی فوت کرد عمر دست خداست گلم قصه نخور
تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
خداخیرت بده دلم آروم شد دکتر کامل ناامیدم کرد حتی گف زیاد زنده نمیمونه یک دنیا ممنونم خد ...
فدات شم گلم حتما تا یبل اینکه مادرتو ببری دکتر بگرد یه دکتر خوب براش پیدا کن سرطان مری خطرناک نیست گلی من مطمعنم ک مادرت خوب میشه پیششم اصلا گریه نکن به حق فاطمه ی زهرا صدو بیست سال عمر با عذت خدا بهش بده
تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳