به درخواست شوهر احمقم رفتم برای پدرشوهرم و مهمونش شام بدم... دیدم داره زر مفت میزنه... منو که دید گفت عروس ها اولش میگن ما اینجور کار میکنیم اونجور آشپزی می کنیم بعدش هم یادشون میره و میگن ما نگفتیم... این تیکه ها رو مینداخت فقط واسه اینکه نمیتونستم بچمو ول کنم تو روستا و بیام واسه آقا ظرف بشورم و سبزی پاک کنم فقط همین.... غذاشو پخته بودم خونشو که غرق کثافت بود تمیز کرده بودم.... توی این چند سال عروسی که میریم روستا خونه پدرشوهرم همه کاراشو میکنم ولی این بار پسرم بزرگ صده و باید بیرون مواظبش باشم ۲ سالشه....انقدر ناراحت شدم که دستم هیچوقت نمک نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه شرایط سن و مکانی که هستن این طرز فکر رو دارن اکثرا
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
به شوهرم گله کردم ببات چرا پیش مرد غریبه اینجور باهام حرف میزنه... فلانی سگ کیه که منو انقدر پیشش کوچیک ک تحقیر میکنه بابات.... جواب شوهرم آتیشم زد فقط.... میگه تا وقتی بابام بمیره و همچنین تو روز مرگش حق نداری یه دونه کار بکنی تو خونه بابای من... چرا؟؟؟؟ واقعا من چیکار کردم؟؟؟؟ فقط واسه اینکه گفتم بابات چرا اینجور حرف میزنه باهام؟
به شوهرم گله کردم ببات چرا پیش مرد غریبه اینجور باهام حرف میزنه... فلانی سگ کیه که منو انقدر پیشش کو ...
عزیزم یه چیز جذااااااااب وای قبلا این متن رو جایی ننوشته بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
ببین به خدا قسم شاید باورت نشه ولی این متن دومی که نوشتی حای با همین غلط املایی من تو خواب دیدم چند شب پیش یعنی خودم برگام ریخت چقدر عجیبببببب😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱