2777
2789
عنوان

خواهرای نامحترم من

113 بازدید | 9 پست

خانوما الکی وقتی چیزیو نمیدونین نیاین خودتون رو مدیون نکنین دوتا خواهر نمای نامحترم دارم تو این سایت ک اومدن تاپیک زدن در مورد اینک من تبعیض قاعل میشم بین بچهام وقتی چیزی نمیدونیم بهتر دهنمون رو ببندیم .یکیشون بچه ۵ ماه دار تابحال دکتر نبرد میگ پول نیس برا خودش ۴ دست کت وشلوار گرفته اون یکی هم بیمار روانیه.اومدن گفتن چون پسرم خوشگل من همه چی براش میخرم و چون دخترم سبزست هیچی نمیخریم براش و ی سری کاربر نفهمتر از اینا اومدن منو لعنت کردن وفحاشی کردن بعد اینا اینقدر احمقن نگفتن توهین نکنین حتی ... خواستم بگم وقتی تو زندگی بقیه نیستین قضاوت نکنین هر کی توهین کرد شعور خانوادشو رسوند راضی نیستم ازتون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من دیدم تاپیکو، خب براش توضیح بده شاید بنده خدا نمیدونه

عزیزم چ توضیحی پسرم پولاش جمع کرد برا خودش خرید کرد دخترم پولاش خرج شکش میکن دیگ من چکار کنم وقتی پولشو جمع نمیکن 

عزیزم چ توضیحی پسرم پولاش جمع کرد برا خودش خرید کرد دخترم پولاش خرج شکش میکن دیگ من چکار کنم وقتی پو ...

حالا عیب نداره مامانش یادش بده پس انداز کردنو،مادر وظیفش تربیت بچه اشه دیگه حالا راه های مختلف امتحان کن یاد بگیره،من میدونم هر دوتاشون جیگر گوشه های شمان،مادر پدر حاضرن بمیرن ولی سنگ به پا بچه اشون نخوره ،میبینی مردم اونجور برداشت میکنن از لج اونا به دخترت جلو اونا بیشتر توجه کن

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
حالا عیب نداره مامانش یادش بده پس انداز کردنو،مادر وظیفش تربیت بچه اشه دیگه حالا راه های مختلف امتحا ...

از این ناراحتم این خواهر من اینقد بیشعور نگفته توهین نکنین اصلا متاسفم واقعا 

از این ناراحتم این خواهر من اینقد بیشعور نگفته توهین نکنین اصلا متاسفم واقعا 

خو تو ناراحت نکن بجا اینا برو با بچه هات خوش باش،تو و پدرشون تنها کسی هستی که بچه هات بهشون نیاز دارن ،از این به بعد اجازه دخالت نده خودت بچه هاتو سیراب کن از محبتت،دخترت اگه ولخرجی میکنه حتما یه مقدار از پولشو خودت براش پس انداز کن که داداشش جیزی گرفتنی برا اونم بگیری ،الان یادم افتاد میگف چاقه دخترش حتما کمکش کن لاغرشه،گشنش میشه کاهو خیار کلم خورد کن بزار جلوش بگو فقط اینارو میتونی بخوری،روزانه چن قاشق از غذاش کم کن،بگو مامان من میخوام دخترم خوش اندام باشه 

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
خو تو ناراحت نکن بجا اینا برو با بچه هات خوش باش،تو و پدرشون تنها کسی هستی که بچه هات بهشون نیاز دار ...

دخترم ۱۱ سالش ب خودم رفته ژنش چاق برا رژیم گرفتن زود انشالله بزرگتر بشه حتما این کار رو میکنم ممنونم ازتون