2777
2789

خواهرم ۲۰ سالشه 

یه مقداری وسواس داره 

زیاد تو دست شویی میمونه 

یا دستش رو زیاد و مدت طولانی میشوره 

درمان دارویی کسی انجام داده؟موثر یوده؟ چه قدر دوره درمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرید روان پزشک درمان بشه ما تو خانواده متاسفانه زیاد داریم که الان سنشون بالاست و دراثر وسواس فکری حتی دیگه راه هم نمیتونه بره کلا خوابیده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وسواس با روانپزشک تنها درمان نمیشه، هم نیاز به روانشناس باتجربه داره هم روانپزشک با سواد 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

من خودم بیست سال داشتم حدودا   درمان دارویی انجا دادم فایده نداشت چون خودم نمیخاستم ...خاهرت زمانی که خودش خاست با دارو ۵۰ درصد کار انجام مبشه وگرنه یه مشت خاب اوره و بس ... فقط فقط فقط .. سرش گرم بشه وگرنه مدام افکار داخل سرش مبچرخه  یه کار هنری شده الکی هم یاد بگیره سرگرم بشه

کلا تو خانواده پدری وسواس فکری زیاده و در خانواده مادری یکی از خاله هام بشدت وسواس شست و شو داشت یعنی یه دور که می شست با کف و آب جوش می شست به بعد یه دور با آب یخ یخ آب کشی میکرد گاهی به نظرش تمیز نمی اومد بازم یه دور دیگه با آب جوش می شست البته مربوط به سال ۶۰ و ۷۰ این ماجرا که هنوز لباس شویی نداشتن الان خیلی بهتره می تونم بگم تقریبا درمان شده ولی دقیق نمی دونم چطوری ولی احتمالا رفته پیش روانشناس 

وسواس فکر نیس  شست و شو هست

کلا وسواس ،ی چیزی حادی هس اگه مزمن بشه آخر مجبور میشن واسش داروهای بیماری اسکیزوفرنی تجویز کنن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!