2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

2660 بازدید | 104 پست

میدونید ک الان نود درصد دارن قلیون میکشن تو همین سایت هم اکثرا طرفدار قلیون هستن , اگر خودتون میکشید ب بچتون هم این اجازه رو میدید؟

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

نه چرا بکشه خودمونم نمیکشیم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای 16 سال خودش تصمیم بگیره 

چون خانوادم از 15 16 سالگی اجازه دادن بکشم الان واسم عقده نشده زیاد نمیکشم فقط بیرونی جایی باشیم 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

نه اصلاخودمم نمیکشم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نه، مگه قراره هر کاری بزرگترها کردن، بچه ها هم بکنن؟ 

خب الگو میگیرن از بزرگتر

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

نه خودم میکشم نه میزارم بچه م بکشه نه شوهرم .پدر شوهرم میکشید که اونم جلو ما نمیزارم بکشه. ضرر داره دودش

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹